Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському відбувся чемпіонат міста з більярду серед людей з обмеженими можливостями

У Кам’янському відбувся чемпіонат міста з більярду серед людей з обмеженими можливостями

15 лютого у Кам’янському в більярдному клубі «Дніпро» відбувся перший чемпіонат міста з більярду серед людей з обмеженими можливостями.

Відкрив турнір начальник Кам’янського міського центру фізичної культури і спорту «Інваспорт» Юрій Коновалов, а одним з організаторів чемпіон України, директор більярдного клубу «Дніпро» Владлен Скляров.

Від імені міського голови Андрія Білоусова всіх присутніх привітав начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, який побажав спортсменам якомога частіше зустрічатись на подібних змаганнях в чому їм усіляко сприятиме міська влада.

Учасники змагались на чотирьох столах, один з яких був призначений для жінок. Перший шар чемпіонату забила Алла Парпура. Змагання продовжувались майже три години.

За результатами першого чемпіонату переможцями серед жінок стала Марина Сергійчик, а серед чоловіків Кирило Іванов. Всі призери отримали медалі та грамоти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті