Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студенти ДНУ провели екочелендж біля Севастопольського парку

Студенти ДНУ провели екочелендж біля Севастопольського парку

Студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провели екочелендж біля Севастопольського парку. Усе сміття сортували, щоб віднести до пункту прийому вторсировини.

За п’ять хвилин - з десяток мішків зі сміттям. Студенти-міжнародники збирають та сортують сміття біля Севастопольського парку. Власним прикладом хочуть заохотити дніпрян сортувати сміття та носити його до пунктів прийому вторсировини, каже їхня викладачка та кураторка екочеленджу Олександра Двуреченська.
«Станції, які приймають вторсировину, є практично в кожному районі. Туди можна навіть не їхати, а дійти пішки, і це буде все одно, що ти викидаєш сміття біля свого будинку, чи то зробиш кілька кроків, щоб винести сміття трошки далі, щей якусь копійчину заробити», – зазначила Олександра Двуреченська, кураторка екочеленджу.
Студенти у соцмережах кликали дніпрян допомогти їм прибрати біля Севастопольського парку. Втім, ніхто не відгукнувся, каже учасниця акції Анастасія Гладких. Тож студенти надалі збираються більш активно закликати містян до своїх екопроектів.
«У нашому університеті ми займаємося соцпроєктами і тема нашого проєкту - це популяризація екотари, ми намагаємося зробити так, щоб наш світ не використовував пластикові пакети, для цього створили власний інстаграм. Я б хотіла, щоб кожен до нього долучився- це «Зелена торба», – каже Анастасія Гладких.
Далі студенти планують ходити в школи та розповідати дітям про важливість сортування сміття.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Отдел кадров  (18.11.19 09:51): Снова дворники уволились Відповісти | З цитатою
Елена  (17.11.19 15:19): Молодцы, ребята! Горжусь молодежью! Побольше бы таких! Відповісти | З цитатою
галина гусак,  (17.11.19 12:21): пейте отвар из шалфея. тогда ваш голос будет приятнее слушать.
а интонация вообще как про войну.
Відповісти | З цитатою
википедия  (17.11.19 12:17): Челлендж (ударение на первую «е») это модное английское слово, которое можно перевести как «вызов», но не в смысле «входящий вызов» или «вызов родителей в школу», а в контексте словосочетания «бросить вызов», то есть по-русски «развести на слабо».
Да и пишется с двумя "л" : По-английски это слово пишется так: Challenge.
Відповісти | З цитатою
ТТ  (16.11.19 19:56): Эк нахватались слов заморских, скоро все свое забудут... Відповісти | З цитатою
Интересующийся  (16.11.19 13:05): "Станции, принимающие вторсырье, есть практически в каждом районе.Туда можно даже не ехать, а дойти пешком. " - Поподробнее, пожалуйста, с адресами и телефонами. Відповісти | З цитатою
хм  (15.11.19 23:54): Неужели нормальным языком нельзя написать? "экочелендж"... Или словарный запас автора текста не позволяет подобрать подходящие синонимы? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті