Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов про Держбюджет-2020: Дніпро ризикує втратити 1,5 млрд грн

Борис Філатов про Держбюджет-2020: Дніпро ризикує втратити 1,5 млрд грн

Ухвалений в першому читанні проєкт Державного бюджету на 2020 рік забирає у місцевого самоврядування загалом 160 млрд грн.

Водночас Дніпро ризикує втратити 1,5 мільярда власних коштів. Це — гроші, які місто могло б інвестувати в ремонти доріг, шкіл, оновлення електротранспорту та інші муніципальні ініціативи.

«Якщо нам зараз обріжуть фінансування, то навіть не знаю, що я робитиму. Хіба що висаджуватиму квіточки. Якщо справдиться песимістичний прогноз, у Дніпра — мінус півтора мільярда. Ми (з Асоціацією міст України, - ред.) діємо узгоджено. Збираємося продовжувати зустрічатися з урядом і профільним міністром, працюємо з депутатами. Останні, треба сказати, подають поправки на користь місцевого самоврядування. Зокрема і депутати від владної партії. Однак їх голос якось погано чують», — зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов у своєму інтерв‘ю виданню «ZN.ua».
Мер Дніпра також зауважив, що обговорення з урядовцями та депутатським корпусом подекуди нагадує рух колом.

Повну версію інтерв‘ю читайте тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пиво  (28.02.20 09:19): Склисов разводить будет. ))) Відповісти | З цитатою
филатов  (02.02.20 22:58): Если нам сейчас обрежут финансирование, то даже yже знаю, что я буду делать : сносить металлические гаражи !!! Відповісти | З цитатою
rur  (31.10.19 13:56): В связи с переключением подачи тепла с Приднепровской ТЭС на газовые котельные тариф для жителей левого берега увеличился в два раза.
В городе Днепр на левом берегу около 100 человек перекрыли Донецкое шоссе, протестуя против повышения тарифов на централизованное отопление. Об этом сообщил общественный активист Денис Селин в Facebook в четверг, 31 октября.

По его словам, на месте проведения акции образовался большой затор.

"На левом берегу люди ходят по пешеходному переходу без остановки. Людей вывела из себя хитрая схема повышения тарифов на тепло. В прошлом году левый берег платил 800 грн за 1 Гкал, а сейчас предлагают платить 1650 грн, – написал он. – Это связано с тем, что подачу тепла переключили с Приднепровской ТЭС на газовые котельные. При этом, когда на сессии обсуждали такое переключение, Филатов (мэр города Борис Филатов – ред.) уверял, что повышения не будет".

По его словам, 28 октября на сайте Днепровского горсовета была опубликована соответствующая петиция жител
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
W  (31.10.19 12:40): "даже yt знаю", "lействуем согласованно" - ну стыдно, право же! исправляйте!
Ещё интересно. Тут часто с Информатора постят, но почему-то очень избирательно. Донецкое шоссе стоит, а тут - тишина до сих пор...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті