Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області триває комплексне відпрацювання з метою виявлення нелегальних мігрантів

У Дніпропетровській області триває комплексне відпрацювання з метою виявлення нелегальних мігрантів

В рамках операції «Мігрант» співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми встановлюють іноземців, які незаконно перебувають на території Дніпропетровської області.

Відносно виявлених нелегалів проводяться перевірки, в рамках яких встановлюється їх причетність до вчинення злочинів або правопорушень.

Зокрема, 26 жовтня у м. Дніпро було виявлено громадянина Грузії, який понад 4 роки незаконно перебував на території України. Зараз вживаються заходи для примусового повернення іноземця на батьківщину.

З 18 жовтня, за 10 днів практичного етапу операції «Мігрант» відносно іноземних громадян було складено 89 протоколів про скоєння адміністративних правопорушень. Також викрито 16 нелегальних мігрантів, які підлягають примусовому поверненню до країн походження.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ловелас  (28.10.19 19:13): Может просто стоит в центре погулять и вся операция. А справки левые прочитать и проверить. Об Озерке не говорю, это высший пилотаж. Відповісти | З цитатою
Неараб  (28.10.19 18:56): Нагорный район можно смело переименовать в арабский квартал и совершенно не из-за студентов. И тут тебе, опа, комплексная отработка, комплекс на нагорке!Полно арабских шаурм-тошниловок, парикмахерских, магазинчиков, генделей, ночлежек для арабов, фирм-посредников т.е. полный сервис. Не надо бороться за чистоту, надо подметать! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті