Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
14:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На працівників інспекції з питань благоустрою під час виконання службових обов’язків було скоєно напад

На працівників інспекції з питань благоустрою під час виконання службових обов’язків було скоєно напад
Фото:dnepr.info

Днями працівники інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради під час проведення перевірки виявили порушення правил благоустрою міста: фасад закладу на проспекті Слобожанському, 89 був розписаний рекламою наркотиків.

Інспектори зайшли всередину, аби залишити припис, і побачили підпільний салон гральних автоматів.

У ньому знаходилося двоє: дівчина представилася адміністратором, а невідомий чоловік сказав, що має довіреність представника цього закладу.

На запитання інспекторів про вид діяльності салону, чоловік відреагував агресивно із використанням ненормативної лексики, після чого почав виганяти їх, застосовуючи силу. Співробітники інспекції викликали патрульну поліцію.

Все, що відбувалося, відзнято на офіційну камеру, яка увімкнена в інспекторів увесь робочий день.

Переглянути подробиці інциденту можна на особистій сторінці у фейсбуці начальника інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслана Мороза.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (22.08.19 13:21): когда надписи закладки наркотиков были на памятнике Полю, местный бетмен Боря так возбудился, что да же разыскал хулиганов. Так вот, бетмен Боря должен так же возбуждаться при нарконадписи на любом фасаде города,а эти бакланы из инспекции по благоустройству,должны возить в багажнике своего "форда", купленного им за деньги налогоплательщиков,банки с краской и валики с кисточками, чтобы замалевывать эти надписи! Мы налогоплательщики, мы заплатили налоги, и мы должны требовать,чтобы эти налоги шли на благоустройство города, а не на неоправданные авто для чиновников и на воровство! Відповісти | З цитатою
Джакуззи  (22.08.19 11:21): Непонятно какого болта рыцари Благоустрия им.Руслана Мороза сцепились с салоном игровых автоматов ?
А если бы там был стриптиз-бар ? И шо ? Вызывайте полицию и идите лесом !
Надписи реклама наркотиков на здании - вручайте предписание владельцу здания.
Если не нравится: вот нога - вот дверь.
Відповісти | З цитатою
Жук скарабей  (22.08.19 09:28): Всё верно. В блогоустрие - неадекваты. Предписание составляют "Керівнику обїєкту - дальше что написано на вывеске" Если написано "колбаса", значит объект колбаса. По надписям на стенах - отдельная тема. За этими делами следит СОБСТВЕННИК здания и они об этом знают. Но париться не хотят. Заходят в открытые двери и начинается. Кто вы, Дайте документы, я с них перепишу ваши данные - буду писать предписание и конролировать! Проверка предполагает направление. Куда?Адрес? ФИО или ЧП проверяемого? Это предварительная работа. Приходили - послал нахрен. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
что-то тут не так...  (21.08.19 19:10): пришли неизвестно куда (начали интересоваться куда пришли?) но при этом пришли якобы для того, чтобы оставить предписание (кому?). Видео чего не показываете сего подвига? Не наличных страницах, где кроме морды держателя ничего нет, - на официальных где информация? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті