Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В облраді привітали юних спортсменів, що повернулися з Чемпіонат світу з воднолижного спорту

В облраді привітали юних спортсменів, що повернулися з Чемпіонат світу з воднолижного спорту

Голова Дніпропетровської обласної ради привітав юних спортсменів з перемогою. Збірна команда України, представлена вихованцями Воднолижного клубу «Сентоза», що повернулася з Чемпіонат світу з воднолижного спорту серед юніорів.

Окрім України до Канади на Чемпіонат приїхали ще 20 країн світу: Великобританія, США, Канада, Австралія, Австрія, Франція, Чілі, Італія, Колумбія, нова Зеландія, Аргентина, Франція, Мексика, Швейцарія, Перу, Швеція, Малайзія, Норвегія, Іспанія, Японія. Загалом 82 спортсмени.

За підрахунками очок до загально командного заліку збірна команда України виборола третє місце, обігнавши спортсменів США. Зустріли чемпіонів в аеропорту Дніпра та нагородили від імені голови обласної ради Гліба Пригунова медалями за заслуги перед громадою. У складі команди - заслужений тренер України - Єремеєв Юрій та його вихованці: МСМК Фільченко Данило (1998 року народження), який зайняв у фігурному катанні на водних лижах 1 місце та встановив новий рекорд світу (11 520 очок), у стрибках з трампліну - 2 місце, стрибнувши на 61,3 м.

Ці досягнення забезпечили йому у багатоборстві почесне друге місце. Інший його молодший товариш по команді, Самойлов Олександр (2002 року народження), також МСУМК зайняв у фігурному катанні на водних лижах 3 місце та у багатоборстві -3 місце.

«Молоді чемпіони довели, що місто на Дніпрі – кузня видатних представників водних видів спорту. Завдяки їх талантам та наполегливій праці наше місто і область стають відомими у світі! Слава Україні і Слава Дніпру!» - зазначив Гліб Пригунов.



Gorod.dp.ua на Facebook.


аrnold  (10.07.19 12:34): МОЛОДЦЫ! Відповісти | З цитатою
Прохожий  (10.07.19 12:21): Больше бы таких приятных новостей. Молодцы ребята Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті