Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

800 поліцейських забезпечать безпеку громадян під час святкування Дня Конституції України

800 поліцейських забезпечать безпеку громадян під час святкування Дня Конституції України

28 червня на території Дніпропетровської області планується проведення урочистих заходів та святкових концертів, до охорони яких буде залучено близько 800 поліцейських.

«З метою запобігання злочинним проявам забезпечення публічного порядку та безпеку в святкові дні у містах разом з поліцейськими чергуватимуть працівники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та полки особливого призначення. Також в місті Дніпро планується часткове перекриття дорожнього руху на час проведення офіційних заходів», - повідомив начальник УПД ГУНП в Дніпропетровській області Максим Очеретяний.
Поліція звертається до громадян з проханням підтримувати правопорядок та звертати увагу на підозрілі покинуті речі - валізи, сумки, пакунки. У разі виявлення таких предметів, негайно повідомляйте про це в поліцію за номером «102».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анархист  (28.06.19 07:40): Что они собрались защищать, бетонные дома? Люди все разъедутся по дачам, и паркам, озерам, рекам на шашлыки и прочее, в городе останутся лишь нищеброды, у которых ни дачи нет, ни огорода, вот они да будут отмечать где попало в городе. Кто на набережной рыгать в газоне, а кто-то на улице часов в 11-12 ночи. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті