Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі почала працювати Школа молодого політика «Primaries 2.0»

У Дніпрі почала працювати Школа молодого політика «Primaries 2.0»

100 молодих людей з усієї Дніпропетровщини навчатимуться в обласній раді.

Протягом двох днів найкращі спікери та експерти читатимуть лекції на тему політичних процесів та формуватимуть у молоді навички публічної людини. Слухачі школи мають змогу отримати корисні знання та зробити перші кроки у своє політичне майбутнє. Такий навчальний курс було започатковано цього року за ініціативи голови обласної ради Гліба Пригунова.

«Пілотний курс школи ми провели влітку цього року. Він мав надзвичайний успіх, тож ми не забарилися з організацією «Primaries 2.0». В нашій школі збираються натхненні люди, з активною громадянською позицією, з бажанням брати участь у житті своєї області та країни, з прагненням змінювати світ на краще!» - зазначив Гліб Пригунов.
Дводенний інтенсив включатиме: практичні та теоретичні навчання від кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Відомі блогери, політологи читатимуть лекції та поділяться власним досвідом! Владислав Міхеєв,експерт зі стратегічних комунікацій, Наталія Любченко, тренер, Олександра Каладжиєва, волонтерка та радник голови облради, Валерія Дідковська, радниця з комунікацій Центру розвитку місцевого самоврядування, Віктор Пащенко, кандидат політичних наук, Сергій Кривогуз, випускник лідерської програми професійних стажувань США, директор центру «Освіторіум», Андрій Клячін, кандидат політичних наук, політтехнолог.

Тематика лекцій різноманітна, але вкрай важлива для починаючого політика та громадського діяча: іміджелогія, вибори та виборча компанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато інших питань. Нагадаємо, що заняття у школі безкоштовні, а іногороднім надається готель.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті