Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласна рада розпочала набір до Школи молодого політика

Обласна рада розпочала набір до Школи молодого політика

Навчитися розумінню політичних процесів, отримати навички публічної людини, прослухати лекції професійних спікерів, отримати корисні знайомства та зробити перші кроки у своє політичне майбутнє. Все це можливо у Школі молодого політика «Primaries 2.0».

Такий навчальний курс було започатковано цього року за ініціативи голови обласної ради Гліба Пригунова.

Дводенний інтенсив включатиме: практичні та теоретичні навчання від кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Відомі блогери, політологи читатимуть лекції та поділяться власним досвідом! Тематика різноманітна, але вкрай важлива для починаючого політика та громадського діяча: іміджелогія, вибори та виборча компанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато інших питань.

Головна мета школи — підготувати молодь до активної політичної діяльності та надихнути їх розвивати власні міста, села та райони. Голова Дніпропетровської обласної ради наголошує:

«Нашій державі потрібні молоді та ініціативні громадяни. З чіткою позицією та пріоритетами. За ними – майбутнє сильної, самодостатньої України. Головне завдання для нас – надати їм усі ресурси, знання та можливості, аби молоді люди могли реалізувати себе у політичному та громадському житті нашої області!».

Нагадаємо, що заняття у школі безкоштовні, а іногороднім надається гуртожиток. Для того, щоб стати учнем Школи «Primaries 2.0», необхідно заповнити анкету за посиланням

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті