Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
10:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Індустріальний парк «Innovation Forpost» підкорює арабський світ

Індустріальний парк «Innovation Forpost» підкорює арабський світ

Індустріальний парк «Innovation Forpost» підкорює арабський світ

Презентація масштабного інвестиційного проекту впровадження у м. Дніпрі індустріального парку «Innovation Forpost» відбулась напередодні у Dubai Chamber (торгово-промисловій палаті міста Дубай).

За словами заступника директора з питань інвестицій «Агентства розвитку Дніпра» Олексія Самовалова, це стало можливим завдяки підтримці Міністра закордонних справ України – Павла Клімкіна, дипломатичного корпусу у ОАЕ та партнерам агентства – Українського центру міжнародного партнерства (м. Харків).

«Напередодні зустрічі представницької української делегації з впливовими інвесторами арабського світу ми зустрілися у м. Дніпрі з представниками Українського Центру Міжнародного Партнерства та окреслили перспективи співпраці, – каже Олексій Самовалов. – Адже Дніпро, як і Харків, поєднують амбітні завдання сталого регіонального розвитку, кластеризації регіональної економіки, налагодження прямих міжнародних зв'язків».

«Відвідавши офіс «Агентства розвитку Дніпра», ми побачили вражаючі проекти та системний підхід до бачення майбутнього інноваційного розвитку Дніпровського регіону, – зізнається директор Українського центру міжнародного партнерства Дмитро Трушеньов. – Для нас було честю презентувати такої якості інвестиційні проекти перед дуже впливовими інвесторами арабського світу».

До речі, перший інвестиційний форум Україна-ОАЕ пройде вже незабаром у 2019 році у Харкові. Завітають арабські інвестори і до Дніпра.




Gorod.dp.ua на Facebook.


петенька  (22.11.18 12:57): ну теперь заживём! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті