Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина отримала вже майже 5,8 тисячі бебі боксів

Дніпропетровщина отримала вже майже 5,8 тисячі бебі боксів

Дніпропетровщина отримала вже майже 5,8 тисячі бебі боксів. За планом до кінця року до області надійде ще більше 3,2 тисячі наборів.

Про це повідомили в департаменті соцзахисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Бебі бокси надходять до області з вересня 2018-го. Доставка – двічі на тиждень. На сьогодні маємо вже майже 5,8 тисячі наборів. Це 64% від загальної кількості необхідних «пакунків». Решту отримаємо до кінця року», – розповіли в департаменті соцзахисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

Бебі бокси – одноразова соціальна допомога. Отримати її молоді матусі можуть у пологових будинках, або в управліннях соцзахисту за місцем проживання.

У пакунках – все необхідне для дитини у перші місяці життя. Це памперси, серветки, пелюшки, шапочки, повзунки, матрац, ковдра, косметичні засоби, термометри. Все це упаковане в коробку із щільного картону. Є у «пакунку малюка» й інформаційні матеріали про догляд за дитиною.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті