Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
14:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Двом молодим вченим із Дніпра Верховна Рада призначила іменну стипендію

Двом молодим вченим із Дніпра Верховна Рада призначила іменну стипендію

Двом молодим дніпровським науковцям призначена іменна стипендія Верховної Ради України. Щомісячна грошова винагорода – 2 тис грн. Виплачуватимуть її протягом року, повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Серед щасливчиків – 35-річний доктор наук Дніпровського державного аграрно-економічного університету Андрій Пугач. Основна царина його наукової діяльності – інновації в сільськогосподарському машинобудуванні.
«Приємно вражений, – поділився молодий професор. – На стипендію мене висунула Вчена рада університету. Брали до уваги різні показники, серед яких і кількість наукових статей, і захист докторської. На моєму рахунку кілька перемог в обласному конкурсі «Кращий молодий вчений». Свого часу здобував і стипендію Кабміну. На досягнутому зупинятися не планую».
Також стипендії Верховної Ради удостоєна й кандидат фізико-математичних наук Національного гірничого університету Ольга Купенко.
«Вперше подалася на всеукраїнську стипендію – і така вдача. Дуже рада», – сказала науковець.
Загалом у 2018-му парламентські іменні стипендії призначені 30 науковцям України. Її призначають щорічно найталановитішим молодим ученим.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті