Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
13:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За два дні Дніпропетровський рибоохоронний патруль вилучив у браконьєрів електровудку і 6 сіток

За два дні Дніпропетровський рибоохоронний патруль вилучив у браконьєрів електровудку і 6 сіток

Браконьєри завдали збитків майже на 10 000 грн.

30 квітня 2018 року під час проведення рибоохоронної роботи в період нерестової заборони Дніпропетровським рибоохоронним патрулем було затримано порушника з електровудкою. Чоловік здійснював незаконний лов риби з човна. На момент затримання у браконьєра було виявлено рибу у такій кількості: карась – 148 шт., лин - 2 шт., сазан - 5 шт., окунь - 4 шт., щука - 1 шт., лящ - 7 шт. та плоскирка - 3 шт. Завдано збитків рибному господарству на суму 6173 грн.

Інцидент стався на р. Омельник, поблизу с. Мости Верхньодніпровського району. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Верхньодніпровського відділу поліції.

Першого травня від співробітників поліції П'ятихатського району надійшла інформація про порушення правил рибальства. Рибоохоронний патруль відреагував негайно та виїхав на місце порушення, а саме на ставок в с. Красноіванівка П'ятихатського району. Патрульними було виявлено чоловіка, який ловив рибу, використовуючи шість жилкових сіток та човен. У заборонені знаряддя лову потрапило 13 кг такої риби: карась 169 шт. та товстолоб - 3 шт. Збитки по даному факту склали 3638 грн.

«Своїми діями громадяни порушили п.3.15 Правил любительського та спортивного рибальства. Таким чином порушники скоїли адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 63 ЗУ «Про тваринний світ» та ч. 4 ст. 85 КУпАП. На браконьєрів складено відповідні протоколи. Зі слів правопорушників - раніше до адміністративної відповідальності не притягувались», - заявили в Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області.
Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства. У випадку, якщо ви помітили порушення - прохання терміново повідомляти на «гарячу» лінію: 096-400-02-50.





Gorod.dp.ua на Facebook.


nifigase  (03.05.18 21:01): Чтож то за караси,полторы сотни на 13 кг не натятули?!!! Это креветки похоже,я таких в руки не беру, так с крючка стряхиваю, облом руки пачкать...на кол рыбоугробителя! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті