Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
13:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За два дні Дніпропетровський рибоохоронний патруль вилучив 71 м. сітки та 132 кг риби

|«« «« »» »»|

4 січня 2018 р. о 10:20, під час проведення рибоохоронної роботи на р. Сура, поблизу с. Новоолександрівка, Дніпропетровський рибоохоронний патруль затримав порушника з 50 екз. плітки, вагою 6 кг. Громадянин ловив рибу в брід забороненим знаряддям лову – жилковою сіткою.

Збитки по даному факту склали 4250 грн.

В цей же день, о 9:30 була виявлена громадянка, яка незаконно реалізовувала рибу піленгас, сазан, товстолоб та карась, загальною вагою 110 кг. Документи, що свідчать про законність придбання риби та сертифікату якості у порушниці не було. Інцидент стався на ринку «Вечірній» в м. Кривий Ріг. Складено адмінпротокол за ч.1 ст.88 - 1 КУпАП. Риба залишена на відповідальне зберігання порушниці під охоронну розписку до рішення суду.

Двома днями раніше, о 22 год. рибоохоронний патруль спільно з громадськістю виявили чоловіка, який здійснював лов риби 71 м. мисиновою сіткою. Завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля, порушнику не вдалось завдати істотної шкоди рибному господарству. «Улов» рибалки склав 8 шт. риби товстолоб, загальною вагою 16 кг. Збитки становлять 2040 грн. Порушення відбулось у Карачунівському водосховищі, поблизу с. Вільне, Криворізького району Дніпропетровської області.

За даними фактами на двох порушників складені адміністративні протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучено. Риба залишена порушникам на відповідальне зберігання до рішення суду.

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства та збуту риби. У разі виявлення фактів браконьєрства, прохання телефонувати на «гарячу лінію рибоохоронного патруля Дніпропетровщини: 096-400-02-50 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

Gorod.dp.ua на Facebook.


svarmet  (10.01.18 08:22): На кого расчитан весь этот блеф? Тех кого необходимо наказывать, так делают вид, что их вообще не существует. "псевдо промысловики", у которых самозахватом уже большие базы повыростали и на левом и на правом берегу днепра, ежедневно ставят сети с ячейкой во много раз нарущающую дозволеную. Они приносят такие убытки для народа, что и не снилось. Посмотрите, какой судачек на рынках продается и вы поймете, кто есть настоящий нарушитель!!! Смотришь на все это и такое зло берет, а ничего сам не поделаешь... Відповісти | З цитатою
КАЗЫДУБ  (09.01.18 15:23): Не там вы ищете. ВСЯ БОРОДАЕВКА В СЕТЯХ. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті