Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі у центрі надання адміністративних послуг «Лівобережний» запровадили нові сучасні послуги

|«« «« »» »»|

У центрі надання адміністративних послуг «Лівобережний», що на Слобожанському проспекті, 31д, запровадили нові сучасні послуги. Відтепер тут можна оформити цифровий підпис, а за кілька тижнів у ЦНАПі почнуть оформлювати та видавати закордонні біометричні паспорти.

«Тут дуже важливою є позиція місцевої влади, адже необхідне обладнання закуповують за кошти місцевих бюджетів», – зазначив керівник міграційної служби Максим Соколюк.

У центрі обладнали дві станції зі сканерами відбитків пальців і паспортів, фотоапарати та пристрої для оформлення електронного підпису. У середньому дві такі станції щодоби зможуть обслуговувати до 150 клієнтів. Середній час процедури – близько 15 хвилин.

Також у ЦНАПі працює електронна черга. Нова послуга допоможе зменшити напругу, що виникла з оформленням документів після ухвалення безвізового режиму для України.

«Цього місяця – річниця роботи нашого ЦНАПу. Сподіваємося, що до наступної у нас також збільшиться кількість станцій для видачі закордонних паспортів. Також віднині у ЦНАПі «Лівобережний» можна отримати електронний підпис від Міністерства юстиції. Раніше треба було йти до міністерства», – розповіла в.о. заступника мера Дніпра Яніка Мерило.

За її словами, оформленням електронних підписів у ЦНАПі займається фахівець Міністерства юстиції.

Зазначимо, що у ЦНАПі «Лівобережний» можна отримувати не лише адміністративні послуги, а й водійські посвідчення. Крім того, тут можна оформити документи на авто. За даними статистики, 94% клієнтів ЦНАПу задоволені якістю обслуговування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (18.11.17 09:47): И не говорят про оплату экспертизы в 500грн.??? Оформление авто 500 и тут посмотрит номера 500!!! И стоишь до 2 часов на экспертизе Специально не торопятся !!! Відповісти | З цитатою
Олег2  (18.11.17 05:39): Переоформление авто заняло 5 часов,хотя очередь занял в 8-00 и был 7 в электронной очереди. Решалы нагло бегали к оператору никого не боясь!Людей оформляли пачками документов.Без очереди!
Дополнительно нагло заставили оплатить оценку авто 300 гр.
За каждую квитанцию касса берет банковский сбор 18гр.Охренели!
Ксерокопии заставили делать отдельно на 1этаже, хотя у каждого оператора ксерокс на столе.
На досмотровой площадке, без взятки ,стоишь 1,5 часа.
После электронного переоформления у оператора бумажная папка 1,5 см. толщиной.
Идём в Эвропу!
Відповісти | З цитатою
Кеша  (18.11.17 01:08): Бла бла бла ещё то! Чтобы сделать ксерокопию документа, гоняют людей на первый этаж, хотя у всех на столах стоят МФУ! Но сами ни ни! Копию не сделают! Вера не позволяет! Відповісти | З цитатою
Друг  (17.11.17 19:53): Точно бла бла ..машину регистрировали 5 часов!!! Відповісти | З цитатою
Fg  (17.11.17 18:51): А справку о составе семьи , вместо 15.ти минут - стали давать через Две недели! Это конечно Достижение ... и опять типа покращення!!! Без бла бла , факт! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті