Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Універсальний цифровий апарат УЗД з'явився в лівобережній поліклініці Кам'янського

Універсальний цифровий апарат УЗД з'явився в лівобережній поліклініці Кам'янського
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1 обслуговується все населення Лівого берега. Раніше пацієнтів обстежували за допомогою апарата старого зразка, і в лікарів не завжди була можливість точно діагностувати хворобу.

Презентація сучасного апарату ультразвукового дослідження відбулася 18 жовтня за участю міського голови Андрія Білоусова. Про можливості нового обладнання розповіли начальник управління охорони здоров'я міської ради Юлія Манаєнкова та профільні фахівці медичного закладу.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1 обслуговується все населення Лівого берега. Раніше пацієнтів обстежували за допомогою апарата старого зразка, і в лікарів не завжди була можливість точно діагностувати хворобу. На новому апараті можна з високою точністю виконувати всі види досліджень: УЗД серця, щитовидної залози, молочної залози, судин голови, шиї, нижніх і верхніх кінцівок.

Апарат «Acuson Siеmens» – це універсальний цифровий ультразвуковий сканер 2017 року випуску з поліпшеним сірошкальним зображенням досліджуваних органів. За словами лікарів, із появою нового УЗД-апарата вони зможуть набагато швидше і якісніше провести діагностику, виявити патологію, оперативно запобігти розвитку захворювання. Також сучасний прилад дозволить зробити огляд більш комфортним для пацієнта і полегшити роботу медикам.

Крім того, апарат оснащений функціями, які дозволяють досліджувати серце у новонароджених. До цього в Кам'янському не проводилась ехокардіографія у немовлят, а всі діти, що підлягали обстеженню, направлялися до Дніпропетровського обласного кардіологічного центру.

Міський голова Андрій Білоусов зазначив, що вирішення проблем у сфері охорони здоров'я – один із пріоритетних напрямів у його діяльності, адже охорона життя і здоров'я людей є найважливішим завданням влади. В останні два роки у Кам'янському активно проводяться ремонти медичних закладів, відкриваються нові амбулаторії, закуповується сучасне медичне обладнання.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті