Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Минэкономики меняет прогнозы инфляции и роста ВВП Украины

Министерство экономики и по вопросам европейской интеграции Украины, по предварительным данным, ухудшило прогноз инфляции и улучшило прогноз роста валового внутреннего продукта (ВВП) в 2004 году.

Так, прогноз инфляции на текущий год ухудшен с 6,3% до 7-7,6%. На 2005 год в Минэкономики прогнозируют инфляцию на уровне 6,2%.

Что касается роста ВВП, ведомство ожидает, что этот показатель в 2004 году достигнет 12,4% (ранее прогнозировалось - 9,5%). На 2005 год прогнозируется рост ВВП на уровне 8,2% вместо заявленных ранее 5-6,5%.

По словам замминистра, данные прогнозные показатели будут рассмотрены и могут быть утверждены на заседании Кабинета Министров предположительно на следующей неделе.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті