Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Житловий фонд Кам`янського готують до майбутнього опалювального сезону

Житловий фонд Кам`янського готують до майбутнього опалювального сезону

Цього року було проведено великий обсяг ремонтних робіт житлового фонду Кам`янського.

15 серпня під керівництвом міського голови Андрія Білоусова відбувся контрольний об'їзд об'єктів житлового фонду на предмет їх готовності до осінньо-зимового періоду та інспекція виконаних ремонтних робіт.

В об'їзді взяли участь: директори департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міськради та комунального підприємства «УКОЖФ» Антон Черніков і Дмитро Маханько, а також голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, депутат міської ради Максим Беспальчук.

Пунктами перевірки стали багатоповерхові будинки, розташовані в різних районах міста.

Як доповів директор «УКОЖФ», за 7 місяців поточного року підприємством своєчасно виконуються завдання, поставлені міським головою і депутатським корпусом.

В ході об'їзду було оглянуто підвальне приміщення в будинку по вулиці Воїнів-афганців. Тут проведено комплексний ремонт і заміну систем централізованого опалення, водопостачання та каналізації. Весь трубопровід змонтовано з металопласту. У разі виникнення аварійної ситуації окремі вентилі дають можливість не відключати від опалення весь будинок, як це робилося раніше, а тільки в одному під'їзді або ж в окремій квартирі.

Мешканці будинку висловлювали подяку за відчутні зміни і проведені ремонтні роботи, підкреслюючи, що в попередні роки вони такої уваги до житлових проблем не бачили.

На тій же вулиці, тільки в іншому будинку, був виконаний капітальний ремонт покрівлі, якого жителі багатоповерхівки чекали багато років. Капітальний ремонт ліфта із заміною кабіни був виконаний за адресою: проспект Металургів, 34. Весь актив будинку зібрався біля під'їзду, щоб особисто подякувати міському голові і його команді за результативну діяльність.

«У всіх найближчих будинках недавно була замінена система каналізації та інші труби, і тепер у нас сухі підвали. По всьому району ремонтуються ліфти і дахи. Ми вдячні всім вам за те, що ви робите для поліпшення стану житлового фонду», – сказала одна з мешканок, яка проживає тут з моменту здачі будинку в експлуатацію.
Підводячи підсумки робочої поїздки, міський голова Андрій Білоусов зазначив, що цього року було проведено досить великий обсяг ремонтних робіт.

«Ми відремонтували аварійні покрівлі на 120 та капітально відремонтували близько 100 під'їздів. Такі види робіт не проводилися в нашому місті останні 30 років. Повністю замінили інженерні мережі та комунікації в 40 підвалах, провели ремонт міжпанельних швів. У місті майже вирішена ліфтова проблема.

Цього року відремонтовано 109 ліфтів. Залишилося відновити 21 ліфт, і це тільки в тих під'їздах, де з двох ліфтів – вантажного або пасажирського – якийсь один працює. Крім того, депутат Верховної Ради Олександр Дубінін виділив 8 мільйонів гривень на ремонт 12 ліфтів і ці кошти найближчим часом будуть освоєні. Зрозуміло, що відразу всі проблеми усунути не вдасться і багато чого ще належить виконати, тому наша управляюча компанія щодня буде займатися приведенням житлового фонду в порядок», – сказав міський голова.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті