Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському до Дня захисту дітей пройдуть різноманітні святкові заходи

У Кам`янському до Дня захисту дітей пройдуть різноманітні святкові заходи

Цього року пройде байкерське шоу, будуть організовані цікаві екскурсії, безліч спортивних та музичних заходів, конкурси і квести.

19 травня секретар Кам`янської міської ради Олександр Залевський провів нараду щодо організації у місті Дня захисту дітей. Заплановані заходи спрямовані на те щоб зробити дитяче свято по-справжньому насиченим і яскравим.

Фактично, святкові заходи для дітей розпочнуться вже з кінця травня. Це і спортивні турніри, і розважальні заходи у закладах освіти.

Урочисте привітання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах відбудеться в академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки, під час, якого діти, які мають здібності та досягнення у спорті, творчості та музиці будуть нагороджені подячними листами міського голови. Також для них організовано перегляд вистави «Дюймовочка» та пригощання солодощами і морозивом.

В рамках святкування Дня захисту дітей, вихованці НВК «Гармонія» відвідають етнографічний комплекс «Козацький хутір Галушківка».

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та ті, які опинились у складних життєвих обставинах, візьмуть участь в обласному святі до Дня захисту дітей з відвідуванням та переглядом циркової програми. Для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей відбудеться яскрава конкурсно-розважальна програма за участю справжніх байкерів. Дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, що мають успіхи у навчанні, буде вручено стипендії міського голови.

Святкові заходи для дітей відбудуться і у районах. Це привітання дітей-інвалідів, проведення концертів, конкурс малюнків на асфальті, розважальна програма у Лівобережному парку. До дня захисту дітей цікаві заходи також пройдуть для вихованців позашкільних закладів – курсантів Флотилії юних моряків та річковиків, юннатів екологічного центру, вихованців Центру туризму, краєзнавства та екскурсій «Горицвіт».

Члени Молодіжної ради міста організують соціальну акцію «Молодь – дітям» для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

«Щороку ми намагаємось до Дня захисту дітей організувати якомога більше цікавих заходів. Цього року для них пройде байкерське шоу, будуть організовані цікаві екскурсії, безліч спортивних та музичних заходів, конкурси і квести. Особливу увагу, звичайно, ми приділяємо дітям-сиротам та тим, хто опинився без батьківського піклування або у складних життєвих обставинах. Вони як ніхто інший потребують тепла і турботи, і ми зробимо все, щоб допомогти їм відчути радість життя. Впевнений: об’єднавши зусилля, ми зробимо все, щоб зробити дитяче свято яскравим і цікавим», – зазначив Олександр Залевський.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті