Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські затримали грабіжника, який «захищаючи» дівчину відібрав у суперника айфон та айпад

У Дніпрі поліцейські затримали грабіжника, який «захищаючи» дівчину відібрав у суперника айфон та айпад

Заступаючись за свою знайому, молодик побив хлопця, який вирішив познайомитися з дівчатами. Поки суперник приходив до тями від удару, чоловік вкрав у нього айфон та айпад.

Подія сталась вночі 15 травня на вул. Калиновій. Двоє молодих людей у дворі багатоповерхового будинку пили пиво. Побачивши двох дівчат молодики вирішили з ними познайомитись, але знайомство переросло у сварку. Дівчата покликали на допомогу свого знайомого хлопця, який підійшов до молодих людей та відразу ж зав’язав бійку з одним із них.

Зловмисник вдарив суперника кулаком у ніс і доки він приходив до тями, відібрав у нього айфон та айпад. Вартісну техніку одразу ж передав одній із дівчат, яка заховала її у себе в сумочці, після чого грабіжники залишили місце злочину. Потерпілий зі своїм знайомим звернулись до поліції та повідомили про грабіж.

Завдяки проведеним оперативним заходам був встановлений чоловік, який підозрюється у вчиненні злочину. Ним виявися 22–річний місцевий житель, раніше судимий за грабіж. Разом з чоловіком була встановлена і дівчина, яка сховала украдені речі. Нею виявилась раніше не судима місцева жителька 19 років.

Викрадений айфон та айпад поліцейські вилучили та повернули постраждалому.

За даним фактом слідчим відділенням Амур-Нижньодніпровського відділення поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Йцукен  (17.05.17 09:52): П***ц! Одни бухают, другие судимые в двадцать... П****ц... Відповісти | З цитатою
Apple  (16.05.17 23:31): На фото iPhone и iPod :) Відповісти | З цитатою
Му МУ  (16.05.17 20:34): Особое умиление вызывает выбор картинки при оформлении статьи. Дружит с шуткой автор статьи! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті