Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 4 тисячі мешканців Дніпропетровщини скористалися пунктами обігріву під час холодів

Майже 4 тисячі мешканців Дніпропетровщини скористалися пунктами обігріву під час холодів

250 пунктів обігріву працюють в містах та районах Дніпропетровщини. Щодоби вони зігрівають понад 100 людей. За 2 місяці в пунктах обігріву отримали допомогу близько 4 тисяч мешканців Дніпропетровщини.

Про це повідомили в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Щоб мороз не став проблемою для мешканців регіону, у кожному місті та районі Дніпропетровщини працюють пункти обігріву. Їх близько 250. Стаціонарні пункти розташовані в амбулаторіях, територіальних центрах соцобслуговування, вокзалах, будинках культури, сільських радах, приміщеннях «Червоного хреста» Дніпропетровщини. Мобільні – у найбільш людних місцях. Це палатки та спеціальні автівки для обігріву, де можна перечекати негоду та зігрітися.

За 2 місяці у пунктах обігріву допомогу отримали близько 4 тисяч мешканців Дніпропетровщини. Найбільш популярні ці пункти у Нікополі - з початку холодів їх відвідали понад 1,3 тисячі нікопольців. Другий за кількістю відвідувачів – Дніпро. Тут послугами пунктів обігріву скористалося близько тисячі людей.

Для тих, кого мороз застав у дорозі, також створені пункти обігріву. Вони розташовані на міжміських дорогах регіону. 39 таких стаціонарних пунктів розгорнуті у філіях Дніпрооблавтодору.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті