Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

При сильних морозах у Дніпрі встановлять додатковий намет для обігріву малозабезпечених і безхатченків

При сильних морозах у Дніпрі встановлять додатковий намет для обігріву малозабезпечених і безхатченків

25 січня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначилася щодо встановлення намету для малозабезпечених верств населення та безхатченків при сильних морозах у Дніпрі.

Його розгорнуть, якщо середньодобова температура знизиться до -15 градусів за Цельсієм і триматиметься не менше двох днів. Розташовуватиметься намет в районі Центрального залізничного вокзалу та автовокзалу.

Тимчасовий пункт обігріву працюватиме цілодобово, в ньому підтримуватимуть тепло, готуватимуть солодкий чай. Також в наметі чергуватиме муніципальна поліція.

За необхідності чергові зможуть викликати оперативного лікаря для надання медичної допомоги.

«З міського центру соціальної допомоги двічі на день підвозитимуть 25 порцій їжі: о 8:00 та о 17:00. Ми не будемо влаштовувати нічліжку: в наметі не буде ліжок чи чогось подібного. Пункт обігріву призначений для того, щоб людина зайшла туди, зігрілась і пішла собі далі. Для збереження порядку ми також просимо поліцію міста заїжджати під час патрулювання до намету і перевіряти його», – зазначив начальник управління з питань цивільного захисту департаменту громадського порядку та цивільного захисту Олег Зубрицький.
У місті також функціонують стаціонарні пункти обігріву, адреси яких наведені нижче.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:

Читайте також:


ЧСМИТЧСИТ  (26.01.17 09:26): А ДОМННЫЕ ПУСТЬ МЕРЗНУТ *** Відповісти | З цитатою
Люблю этот сайт  (25.01.17 17:14): Люблю этот сайт за то, что никогда ни в одном репортаже не указывается адрес, по которому происходят описываемые события. Очень правильно. Враг будет дезинформирован. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті