Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Дубілет: «Банк працює, а хто розпочав атаку — ми розкажемо в мемуарах»

Олександр Дубілет: «Банк працює, а хто розпочав атаку — ми розкажемо в мемуарах»

У головному офісі ПАТ КБ «ПриватБанк» відбувся брифінг заступника Голови Національного банку України Якова Смолія та голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк» Олександра Дубілета.

Яків Смолій зазначив, що зараз триває процес передачі справ новій команді фахівців Національного банку, Міністерства фінансів і Фонду гарантування вкладів.

«Національний банк докладе всіх зусиль, і в разі потреби підкріпить ліквідність «ПриватБанку». Наразі такої потреби немає, всі відділення працюють у штатному режимі», — прокоментував ситуацію Яків Смолій.

Олександр Дубілет зазначив, що всі платіжні інструкції клієнтів виконані, банкомати заряджаються грошима, попри щоденні рекордні зняття коштів, а команда фахівців «ПриватБанку» зробить усе можливе для безпроблемної передачі банку у власність держави.

«Сьогодні будуть певні незручності у юридичних осіб, їхні платежі мають піти завтра о 9 ранку, фізичні особи не відчують ніякого напруження», — сказав Олександр Дубілет.

На питання Громадського ТБ Дніпро, хто саме, на думку керівництва, є ініціатором інформаційної атаки на банк, Олександр Дубілет відповів: «Хто був ініціатором — покаже історія. Зараз важливо, щоб банк продовжив нормальну роботу. Коли все буде працювати, то кожен із нас напише своє бачення в мемуарах, хто розпочав, яку атаку, для чого і заради чого. А зараз це не потрібно».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


H2  (22.12.16 14:21): Що стоїть за націоналізацією ПриватБанку. Версія екс-правління
http://www.pravda.com.ua/articles/2016/12/22/7130625/
Відповісти | З цитатою
Дядя  (20.12.16 14:43): https://petition.president.gov.ua/petition/31817 Відповісти | З цитатою
4133  (20.12.16 09:05): Родной , раскажи где 150 ярдов Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті