Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська лікарня №4 отримала вже другу у цьому році партію гуманітарки з Франції

|«« «« »» »»|

Чергову гуманітарку передали на Дніпропетровщину з Франції. Функціональні ліжка та медичні меблі доставили до дніпровської лікарні №4. Це вже тринадцятий медзаклад області, який отримує допомогу від організації «Асоціація медичної та благодійної допомоги Франція-Україна».

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Гуманітарку з Франції отримали вже тринадцять лікарень області, які приймають бійців АТО та переселенців. Це медичне обладнання, інструменти та меблі, – зазначив Валентин Резніченко. – Сьогодні таку допомогу привезли до дніпровської лікарні №4. Найближчим часом очікуємо черговий вантаж від благодійників».

Дніпровська лікарня №4 отримує гуманітарку з Франції вже вдруге. Обидва рази – медичні меблі, функціональні ліжка та матраци для уникнення пролежнів.

«Я працюю у лікарні вже 25 років. Таких ліжок у нас ніколи не було. За допомогою пульту управління вони приймають комфортне для пацієнта положення, піднімаючи спинку чи ноги», – розповів лікар-анестезіолог Олександр Михайленко.

Гуманітарну допомогу з Франції передали відділенню реанімації та інтенсивної терапії, де виходжують після важких отруєнь.

«Щомісяця ми допомагаємо майже двом сотням пацієнтів. Серед них – переселенці та бійці АТО, – зазначив завідувач відділення Микола Шинкаренко. – Нині потреба лікарні у функціональних ліжках вирішена вже на 80%».

Співпраця Дніпропетровської ОДА із «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» із забезпечення медичним обладнанням стала можливою завдяки волонтерці Діані Дольс. Раніше вона мешкала у Дніпрі, кілька років тому переїхала до Франції. Зараз допомагає Батьківщині з-за кордону.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зайцева Ирина  (12.12.16 19:29): В больнице с каждого больного берут 150 - 200 грн. в "благотворительный фонд", узи -150 грн., за операцию от 5000 и выше, родимку удалить - 200грн. , а в большинстве отделений кровати и ремонт с СССР. Да за эти деньги можно было сделать больницу такой , что доктор Хаус удивился бы. А в больнице лифты каждый день ломаются потому , что не хватает ума пустить лифты с остановкой через этаж ( чёт - не чёт). Зато территория больницы забита не самыми дешёвыми машинами и это не больные приехали Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті