Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нагородили волонтерів-ветеранів

|«« «« »» »»|

У Дніпрі нагородили волонтерів-ветеранів, переможців міського конкурсу «Найкращий волонтер року».

6 грудня в Дніпрі підбили підсумки міського конкурсу «Найкращий волонтер року», який розпочався в лютому. Цьогоріч він проводився в трьох номінаціях: «Найкращий волонтер індивідуальний», «Найкращий волонтер колективний» , «Найкращий волонтер-організатор». У конкурсі взяли участь 37 волонтерів-ветеранів з усіх районів Дніпра. Загалом у міській Раді ветеранів волонтерською роботою займаються 1 тис. 235 осіб, які опікують 4 тис. 560 одиноких, немобільних, немічних людей похилого віку.

«У Дніпрі мешкає багато людей похилого віку, ветеранів, які потребують допомоги. Тому ми вирішили організувати роботу під гаслом «Ветеран – ветерану» та допомагати цим людям: сходити до аптеки чи до крамниці, прибрати квартиру, приготувати поїсти», – розповів голова міської Ради ветеранів Анатолій Клешня.

«Я працюю волонтером вже дуже багато років, починала з Червоного Хреста, зараз працюю з ветеранами Шевченківського району. Ми провідуємо їх на дому, проводимо усілякі заходи, такі як відвідання бібліотек, концерти, запрошуємо лікарів, які дають цінні поради ветеранам, готуємо для ветеранів подарунки, організовуємо безкоштовні стрижки, манікюр, педикюр тощо», – розповідає волонтер, переможець конкурсу в номінації «Кращий волонтер колективний» Любов Крисанова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Борец  (12.04.17 04:21): В Жовтневом ныне Соборном р-не в Совете ветеранов на единоразовое обращение за волонтерской помощью отвечают мы ни кому ничего не должны и не обязаны Луше не обращайтесь Відповісти | З цитатою
Тошнота  (06.12.16 14:36): Это всё Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті