Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов привітав педагогів і випускників Придніпровського енергобудівного технікуму

|«« «« »» »»|

Міський голова Дніпра Борис Філатов став почесним гостем на святкуванні 60-ї річниці створення Придніпровського енергобудівного технікуму. Урочистості співпали з випуском для 145 студентів.

Більшість молодих спеціалістів набули професій своїх батьків, бо ж цілі покоління дніпровців здобували профільну освіту саме в цьому технікумі.

Дипломованим фахівцям очільник Дніпра побажав професійних звершень і нових відкриттів у житті. Борис Філатов привітав також і педагогів навчального закладу, а директорові технікуму вручив медаль «За заслуги перед містом».

Міський голова підкреслив: 60 років – поважний вік для навчального закладу. Борис Філатов також згадав часи своєї викладацької діяльності.

«Це ціле прожите життя. Не кожен навчальний заклад може похизуватися випуском таких чудових фахівців. Міська влада покладає великі надії на сьогоднішніх випускників. Для вас відкриті всі дороги», – сказав очільник Дніпра.

Енергобудівний технікум у Придніпровську вважають унікальним. Директор закладу Анжеліка Федько каже, його навіть називають Дніпровським Кембриджом. У цьому навчальному закладі діє студмістечко, є профільні майстерні та славетні студентські традиції, засновані на дружбі та взаємоповазі.

«Наш заклад унікальний тим, що має широкий спектр професій. Ми також зберегли традицію випуску молодших спеціалістів з енергетичних спеціальностей. Адже технікум створювався саме для того, щоб кувати кадри для великої енергетики. Ми завжди стежимо за долею наших випускників», – розповіла Анжеліка Федько.

Випускниця Олена Щурова для себе обрала непросту спеціальність – монтаж і експлуатація електроустаткування електростанцій і енергосистем. Прикладом для неї стали мати та сестра, які також навчалися в цьому технікумі. Далі опановувати спеціальність Олена буде вже у Національному гірничому університеті.

«Я вирішила продовжити сімейну традицію. Цей технікум – чудовий. Тут комфортно студентам. Викладачі добре подають інформацію, тому у нас всі добре знають предмет», – запевняє випускниця технікуму.

Зазначимо, що за 60 років існування Придніпровського енергобудівного технікуму близько 15 тис. його випускників отримали роботу на теплових і атомних станціях в Україні та закордоном. Наразі технікум здійснює підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями: монтаж та експлуатація електроустаткування електростанцій і енергосистем, економіка підприємства, обслуговування комп’ютерних систем та мереж, монтаж і експлуатація теплоенергетичного устаткування теплових електростанцій, обслуговування автоматизованого теплоенергетичного устаткування на електростанціях і будівництво та експлуатація будівель і споруд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Епифан  (04.07.16 11:38): Какие хорошенькие энергетички, мне бы парочку таких! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті