Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євро-2016 просто неба: В центрі Дніпра відкрили фан-зону для футбольних уболівальників

|«« «« »» »»|

На площі Героїв Майдану в Дніпрі за підтримки міського голови Бориса Філатова відкрили фан-зону для футбольних уболівальників.

У неділю ввечері близько тисячі футбольних фанів прийшли сюди, щоб на великому екрані подивитися матч Україна – Німеччина. У пікові матчі Євро-2016 тут очікують до 7 тис вболівальників. За безпекою стежать правоохоронці та медики.

«У Дніпрі це – єдина фан-зона. Не в кожному місті роблять такі майданчики для вболівальників. Знаючи нашого міського голову Бориса Філатова, його ставлення до городян, можна сказати, що він не міг залишити місто без трансляції матчів Євро-2016», – розповів директор департаменту гуманітарної політики Геннадій Глядчишин.

Від імені міського голови він побажав збірній України вдалих ігор на чемпіонаті.

Дніпрянин Антон прийшов подивитися перший матч за участю української збірної разом із друзями. Хлопець каже: бути на площі більш захопливо, ніж у кафе чи вдома.

«Тут сильніше відчувається командний дух, більше вболівальників. У кафе стільки людей не вміститься», – упевнений Антон.

Фан-зона працюватиме до 10 липня. Рух транспорту в центрі міста перекриватимуть у дні трансляції матчів за участю збірної команди України:

  • 16 червня – з 18.00 (матч Північна Ірландія – Україна, початок о 22.00);
  • 21 червня – з 18.00 (матч Польща – Україна, початок о 19.00).

У цей час призупинять роботу тролейбусні маршрути № А, Б, 1.

Автобусні маршрути № 87А, 87Б, 101А, 146А, 146Б, 157А на ділянці від вул. Короленка до вул. М. Грушевського об'їжджатимуть:

у прямому напрямку – по вул. М. Грушевського, вул. Старокозацькій, вул. Воскресенській;

у зворотному – по вул. Короленка, вул. Старокозацькій, вул. Січових Стрільців.

Маршрут № 113 рухатиметься по вул. Ю. Словацького, вул. Князя Володимира Великого, вул. Володимира Мономаха, у зворотному напрямку – по вул. Центральній.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


пфф  (13.06.16 17:29): Та нафиг эти фан-зоны, там по каждому второму "фаннату" зона плачет, харэ уже люмпенизировать центр города. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті