Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться концерт патріотичної пісні «Ангели тебе оберігають»

У Дніпрі відбудеться концерт патріотичної пісні «Ангели тебе оберігають»

Концерт патріотичної пісні «Ангели тебе оберігають» проходитиме 10 червня (о 18.30) та 11 червня (17.00) у театрі ім. Шевченка в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця». Відвідати концерт можуть усі бажаючі.

«Головним режисером і сценаристом концерту виступив ветеран АТО, актор театру ім. Шевченка Ігор Кирильчатенко. Завдяки реалізації програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця» міська рада має можливість фінансово підтримати цю важливу акцію. Маю надію, що відвідавши концерт, люди замисляться про події, які відбуваються у нашій країні, оцінять ситуацію і зроблять у майбутньому усе можливе, щоб такого більше не повторилося, щоб на нашій землі був мир. Отож, запрошуємо всіх на цю непересічну і цікаву подію», - зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради Євген Хорошилов.

За словами радника міського голови Юлії Дмитрової, міська влада одразу відгукнулася і підтримала проведення такого концерту.

«Ми розуміємо наскільки важливо проводити такі концерти, оскільки через патріотичні пісні, які заспівають, зокрема, на концерті «Ангели тебе оберігають», повністю пронизуєшся ситуацією в країні, налаштовуєшся на патріотизм та любов до своєї рідної землі. Концерт відвідають учасники АТО, їх родини», - повідомила Юлія Дмитрова.

Як зазначив Ігор Кирильчатенко, концерт написаний в АТО.

«Будучи в окопах підбирав пісні, у тому числі написані як бійнями, так і для них. Але цей концерт не лише про АТО, а також і про козацьку добу, революцію Гідності. Головна мета такої акції – показати, що ми, українці, - сильна нація воїнів, які завжди були готові захищати себе і свою країну. Назву концерту дали від підписаного малюнку, який отримав від другокласниці із Кіровограду. На малюнку були зображені ангели і підписано – «Ангели тебе оберігають». Це, до речі, є абревіатурою АТО», - розповів Ігор Кирильчатенко.

За словами директора театру ім. Шевченка Валерія Ковтуненка, концерт патріотичної пісні буде театралізованим, оскільки у ньому братимуть участь молоді актори театру, оркестр та балет театру.

«Загалом цей концерт має велику душу і повірте, що пісні, які звучатимуть, не залишать байдужим нікого. Підтвердженням цього є допрем’єрний концерт, який вже показано для молоді», - наголосив Валерій Ковтуненко.

«Побувала на допрем’єрному концерті і враження не можна передати словами – настільки глибокі і душевні пісні звучали. Дніпро залишається прифронтовою зоною і це невипадково, що саме у нашому місті народився цей проект, який можна з гордістю показувати закордоном», - зазначила голова комітету з питань культури та релігії громадської ради при облдержадміністрації Тамара Мудрак.

Протоієрей Дмитро Поворотній додав, подібні мистецькі творчі акції показують що є реалії й інша історія, звертають увагу на наших земляків, які загинули і які зараз захищають нашу Україну.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті