Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

126 ліфтів відремонтували на Дніпропетровщині

|«« «« »» »»|

В одній з дніпропетровських 16-поверхівок запустили новий великий ліфт. Через непрацюючий підйомник мешканці будинку страждали не один рік, а тепер їздитимуть з комфортом. Цьогоріч в області відремонтували 126 ліфтів, ще три зроблять до кінця 2015-го. Загалом на ці роботи виділили 35,5 млн. грн. з обласного та місцевих бюджетів.

Шість років у будинку по вулиці Кірова, 102д у Дніпропетровську працював лише один пасажирський ліфт. Для тисячі мешканців дому маленького підйомника замало. У час пік біля нього шикувалася черга. А у холі утворився цілий «автопарк» з дитячих візочків, адже піднятися з ними на верхній поверх було практично неможливо. До того ж, єдиний підйомник час від часу «хандрив» та ламався.

«У будинку 210 квартир, тут живе багато стареньких та мам з дітьми. Було чимало незручностей. Нову техніку та меблі мешканці вручну затягували по сходах, оббивали стіни. Це тривало багато років», - розповіла мешканка будинку Олена.

Навесні з цією проблемою до очільника області Валентина Резніченка під час особистого прийому звернувся мешканець будинку Віктор Зінченко. Керівник регіону запевнив: питання вирішать. Відтоді закипіла робота. Ліфт виявився нестандартним, відтак виготовляли його під спецзамовлення. На всі роботи витратили понад 900 тис. грн. з місцевого бюджету.

«Тут специфічний будинок, були складнощі з ліфтовою шахтою. Тож обладнання ми замовляли в білоруському Могильові. Підйомник розрахований на 630 кг», - зазначив заступник директора компанії-підрядника Артем Резник.

Цьогоріч оновили ліфти й в інших будинках області. «У 2015-му обласним та місцевим коштом ми відремонтували вже 126 підйомників. Ще три ліфти в Дніпропетровську зробимо до кінця року. Цю роботу продовжуватимемо й надалі - кошти передбачили в обласному бюджеті на 2016-й рік», - сказав заступник очільника області Володимир Пруцаков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (18.12.15 03:28): На улице Бабушкина 35 единственный лифт. Лифт не работает 12 лет. В доме ветераны, пенсионеры, вдовы АТО. Лифт не подлежит ремонту, требует замены. Мы обращались по данному вопросу районные, городские службы. Говорят, что денег нет. А вот десятки миллионов на плитку в центре города, на Мира, внизу Кирова, на каток перед ёлкой и подобную ерунду находят на удивление без проблем. Відповісти | З цитатою
Олег  (18.12.15 03:27): На улице Бабушкина 35 единственный лифт. Лифт не работает 12 лет. В доме ветераны, пенсионеры, вдовы АТО. Лифт не подлежит ремонту, требует замены. Мы обращались по данному вопросу районные, городские службы. Говорят, что денег нет. А вот десятки миллионов на плитку в центре города, на Мира, внизу Кирова, на каток перед ёлкой и подобную ерунду находят на удивление без проблем. Відповісти | З цитатою
Чорний Ворон  (18.12.15 02:58): Слава Богу, три карасика у в*ятір! Вихваляються, як в коммуністичні часи. Хоч медалі тепер вішай, і не забувайте, це ж ваш святий обовязок, виконання якого жителі на вас чекали по декілька років. В місто похвали вам повинно бути соромно. Відповісти | З цитатою
)))  (17.12.15 21:46): Сколько стоит место в очереди на ремонт лифта? Відповісти | З цитатою
selih  (17.12.15 20:13): дементьева 14 грузовой лифт уже лет 15 не работает. Відповісти | З цитатою
Ирен  (17.12.15 19:56): Почемуто на Ул. Тополиной 1 подъезд за 300 грн. Это запчасть одна, Ремонт лифта сделать не могут, а оплату лифта мы производим и интересно куда уходят наши деньги? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті