Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Губинисі засвітиться центральна вулиця

У Губинисі засвітиться центральна вулиця
На вокзал, зі школи або спортивної секції ввечері мешканці Губинихи звикли пробиратися навпомацки. Центральна вулиця населеного пункту не освітлюється. А встановлення та підключення ліхтарів сільський бюджет «не потягне» – надто дорого.

Допомогти пообіцяв голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко під час особистого прийому в Новомосковському районі. «Засвітиться» головна вулиця Губинихи вже наступного року.

«У нашому селі мешкає близько 5,5 тис. людей. На центральній вулиці знаходиться лікарня, стадіон, дитяча спортивно-юнацька школа. Цією дорогою люди добираються на залізничний вокзал, - розповів голова Губиниської селищної ради Олександр Шиян. - Темрява на центральній вулиці завжди створювала незручності. Ми з громадою хочемо зробити цивілізоване освітлення».

У 2015 році коштом селищної ради виготовили проектно-кошторисну документацію. «Загальна вартість робіт – понад 1,4 млн. грн. Це для бюджету селищної ради дуже велика сума. Ми сподівалися на співфінансування районного та обласного бюджету», - зазначив Олександр Шиян.

Допомогти реалізувати проект голова сільради попросив очільника області Валентина Резніченка під час особистого прийому. «Я отримав позитивну відповідь, - радіє чоловік. - Нам обіцяють наступного року 1 млн. грн. з обласного бюджету, решту коштів додасть район. Ми зможемо встановити опори, плафони та лампи, протягнути дріт. Для людей будуть прекрасні умови».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жорж Милославский  (16.10.15 15:51): Просто жесть! Свою рутинную рядовую работу выдавать за подвиг! Это то же самое, что пожарный заявит, что он тушил пожар, к примеру... Відповісти | З цитатою
житель рйона  (16.10.15 12:16): А где же были все обласные и районные рули раньше?... Відповісти | З цитатою
)))  (16.10.15 12:04): а на марсе будут яблони цвести . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті