Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Активісти повинні консолідувати зусилля на благо регіону, – Гліб Пригунов

Активісти повинні консолідувати зусилля на благо регіону, – Гліб Пригунов
Активісти, які дійсно прагнуть працювати на благо Дніпропетровщини, мають об’єднатися та діяти консолідовано. Непорозуміння та власні амбіції повинні залишитися в стороні. Адже люди, які покладають надії на громадських активістів, чекають конкретних результатів від їх діяльності.

Так прокоментував ситуацію з виборами до громадської ради радник голови облдержадміністрації Гліб Пригунов.

Він зазначив, що під час Революції Гідності громадськість продемонструвала свою силу та єдність, показала, що українське суспільство готове до змін. Ми обрали демократичний шлях розвитку, оголосили війну корупції. Діалог влади з громадськістю до цього не був настільки відвертим.

«У Дніпропетровській області почався відкритий процес формування громадської ради. Консультації та обговорення велися більше півроку. Облдержадміністрація надала можливість громадськості самостійно обрати лідерів та визначитися з тими, хто доноситиме владі народне бачення розвитку регіону», - сказав Гліб Пригунов. Тому, наголошує він, громадськість має порозумітися та об’єднатися в прагненні принести користь жителям області.

«Зараз нікому не потрібні «перетягування канату» на той чи інший бік. Все має бути за законом. Громадська рада повинна бути одна. І цю ситуацію громадські активісти мають вирішити самі», - підкреслив Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті