Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 23 мая 2024
10:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Літня школа з крос-медіа-2015

Літня школа з крос-медіа-2015
У рамках міжнародного проекту «Крос-медіа та якісна журналістика» з 20 по 24 липня 2015 року факультет систем і засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара проводить Літню школу для студентів та практикуючих журналістів з метою їхнього ознайомлення з новітніми комп’ютерними програмами для підготовки універсального журналістського контенту для медіа.

22 липня в роботі школи візьмуть участь представники німецького Університету м. Пасау, який є головним координатором проекту, а саме: професори Ральф Холфілд та Ральф Кендельбахер. Також на зустріч зі студентами ДНУ та журналістами-практиками завітає відомий німецький колега, шеф-редактор «Баварського радіо» Зігмунд Готліб. Усі вони для учасників школи проведуть ознайомчі заняття, майстер-класи та лекції з проблем сучасної журналістики.

Така форма додаткового професійного удосконалення реалізується в Дніпропетровському національному університеті вже вдруге. Минулого року студенти та учасники школи працювали над втіленням глобальної теми «Свобода». Цьогоріч планується розробка соціального крос-медійного продукту у форматі «storytelling».

Учасникам Літньої школи буде запропоновано створити текстові, аудіо- та відеоматеріали, призначені для розміщення на різних інформаційних платформах. Навчання передбачатиме: осмислення соціальної проблематики творчими групами, формування концепції її висвітлення в медіа, конференцію ідей подачі обраної проблематики у різних форматах; роботу у програмах InDesign, Fotoshop, AdobeAudition, AdobePremiere.

Загалом, навчання у Літній школі дає змогу учасникам на базі нещодавно створеної лабораторії «Крос-медіа» ознайомитися з комп’ютерами Apple та їх програмним забезпеченням і попрактикувати роботу з фотоапаратами, камерами, мікрофонами і диктофонами. Всю новітню апаратуру факультет систем і засобів масової комунікації отримав від міжнародного проекту «Крос-медіа та якісна журналістика», що реалізується в рамках програми Європейського Союзу TEMPUS IV.

Координатором проекту від Дніпропетровського національного університету імені О. Гончара і куратором Літньої школи є декан факультету систем і засобів масової комунікації, заслужений журналіст України, професор Володимир Дмитрович Демченко. Заняття у школі проводять викладачі кафедри масової та міжнародної комунікації ДНУ, які пройшли навчання в рамках проекту на відповідних семінарах і тренінгах у м. Сібіо (Румунія) та мають відповідні сертифікати з підтвердженням отриманої кваліфікації. Також до занять долучаються відомі регіональні журналісти та медіаексперти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (9)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте