Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час святкування Дня Конституції та Дня молоді в регіоні будуть посилені заходи безпеки

Під час святкування Дня Конституції та Дня молоді в регіоні будуть посилені заходи безпеки
28 червня Дніпропетровщина відзначатиме День Конституції та День молоді.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко доручив керівництву обласної міліції посилити заходи безпеки під час святкових вихідних.

«Мешканці Дніпропетровщини, учасники заходів мають знати, що надійно захищені. На вулицях міст та селищ області повинен бути спокій та порядок», - підкреслив Валентин Резніченко.

З 27 по 29 червня на Дніпропетровщині буде посилено охорону громадського порядку. Про безпеку мешканців області дбатимуть більше 1 тис. міліціонерів.

Про це повідомили в департаменті взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

На Дніпропетровщині у День молоді змагатимуться у водній битві та слухатимуть електронну музику. А до Дня Конституції в області пройдуть мистецькі акції, екскурсії та виставки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Зайцева Ирина  (26.06.15 18:27): А на Днепропетровском агрегатном заводе (ДАЗ) в день конституции заставляют работать. Европа!!! Відповісти | З цитатою
глазки  (26.06.15 17:31): народ. военком и менты будет отлавливать там где большое скопление молодежи. смотрим в лево и право. ноги в руки и бежим. Відповісти | З цитатою
вася  (26.06.15 16:45): Вот где военкоматовские разгуляются... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті