Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині встановлено 50 меморіальних дошок на честь героїв АТО

|«« «« »» »»|

У навчальних закладах Дніпропетровської області відкрито понад 50 меморіальних дошок та створено близько 200 куточків слави на честь загиблих захисників України. Тематичні експозиції, що розповідають про видатних земляків, діти створюють разом із викладачами та волонтерами.

У Дніпродзержинській школі №18 створено меморіальну стіну з іменами 20 мешканців міста, які віддали життя за мир та незалежність України. Стіну пам'яті захисників встановили всередині школи, поруч з музеєм бойової та трудової слави.

У Вищетарасівській школі, що у Томаківському районі, у музейній кімнаті відкрито експозицію «Гарячі серця». Виставка розповідає про мужність і звитягу двох жителів села: 60-річного військового пенсіонера і 22-річного юнака, які віддали своє життя за Україну.

Кімнати пам'яті, присвячені героям АТО, створюються у школах завдяки роботі пошукових груп. До їх складу входять волонтери, які регулярно відвідують українських воїнів на передовій, школярі, вчителі та ветерани Другої світової війни. Патріотичні експозиції складаються зі зразків військової амуніції, гільз, уламків снарядів. Ці предмети бійці АТО передають дітям у відповідь на їхні листи та подарунки.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!  (22.06.15 20:19): Слава погибшим героям Украины, защитившим всех нас от руско-фашистской окупации! Відповісти | З цитатою
сеня  (22.06.15 18:11): А таблички из чего сделаны? Відповісти | З цитатою
ооо  (22.06.15 15:45): Сомнительная акция. Только время рассудит, кто прав, а кто виноват. Говорю так, потому что это внутриСЕМЕЙНЫЕ разборки, с применением кастета. Посему не может быть и речи о прославлении воюющих сторон. ОБЕИХ. Повторяю, ОБЕИХ сторон.. Прославлять нужно если воевали против ВНЕШНЕГО врага. К тому же в ОФИЦИАЛЬНОЙ войне. А не из подтишка. Под одеялом. Відповісти | З цитатою
Знаю  (22.06.15 15:13): Очень не уверен что по всем (каждому) погибшим за время их службы было всё чисто.
К сожалению реалии таковы, что далеко не единицы занимаются противоправной деятельностью: кражи, грабежи, бандитизм, угоны, похищения людей с целью выкупа ...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті