Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровські рятувальники взяли участь у обласному суботнику

|«« «« »» »»|

За ініціативою губернатора області Дмитра Колєснікова 17 серпня на Дніпропетровщині відбувся загальнообласний суботник, присвячений відзначенню Дня Державного Прапора та 22-ї річниці незалежності України.

Загальнообласний захід з благоустрою регіону підтримали й співробітники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Понад 40 рятувальників разом із жителями обласного центру впорядкували місця поховання загиблих героїв Великої Вітчизняної війни у парку ім. 40-річчя визволення міста Дніпропетровськ.

Рятувальники прийняли участь у проведенні загальнообласного суботнику у всіх населених пунктах кожного району. Приведено в порядок паркани і тротуари, прибране сміття у парках і скверах, а також відремонтовано пам'ятники загиблим у Великій Вітчизняній війні, проведені роботи з благоустрою на багатьох об’єктах культурної спадщини.

«Кожній людині подобається, коли в рідному місті чистота і порядок. Допомагати наводити порядок – добра традиція для рятувальників. Треба завжди бути разом з тими, хто піклується про двір, район, місто, в якому живе», – повідомив начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області полковник служби цивільного захисту Ігор Романюк.

«Дніпропетровщина готується до Дня незалежності України загальнообласним суботником. Його проведення напередодні великих свят стало доброю традицією в регіоні. Адже благоустрій міст та районів – це спільна відповідальність влади та жителів регіону. І сьогодні, на вулиці міст та районів вийшли багато людей, щоб зберегти та примножити чистоту рідних вулиць, міст та сіл Дніпропетровщини», – сказав губернатор області Дмитро Колєсніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Артур  (19.08.13 17:17): Там можно было и не убирать, под этими плитами нет не одного погибшего, это просто фальш, который в свое время сделали партийный чины. Відповісти | З цитатою
ДавноничёНЕпредПРинимал  (19.08.13 14:48): Могли бы ГСЧСники и более экстремальной уборкой заняться - набережная воняет, балки разные по городу, а чистить некому. С кладбищем ПионеРы сПРавились бы сами. Відповісти | З цитатою
украинка  (19.08.13 14:46): Обратите внимание женщина которая ничего не делала не убирала говорит что улыбаясь давайте и дальше проводить субботники вместе Відповісти | З цитатою
ололош  (19.08.13 12:30): да задрали своими субботниками, давно закончился союз компартия и комунистические идеалы, какого же хрена остались все эти пережитки??? оно конечно очень удобно докладывать вот бесплатно убрали построили и так далее, а на людей снова плевать, Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті