Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
16:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Останній день прийому документів

Останній  день прийому документів
Сьогодні о 18:00 приймальні комісії українських ВНЗ завершують прийом заяв від абітурієнтів.

Загалом приймальною комісією Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара прийнято 32 362 заяви абітурієнтів, в тому числі, більше 12 тисяч заяв подано в електронному варіанті. Згідно з інформацією Міністерства освіти і наук України, ДНУ входить до десятки найпопулярніших у абітурієнтів ВНЗ, посівши сьоме місце за кількістю поданих заяв.

Цього року найбільшою популярністю серед абітурієнтів користувалися наступні факультети. Зокрема, на факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства подано 3 453 заяв; економічний – 2 820; суспільних наук і міжнародних відносин – 2 526; фізики, електроніки та комп’ютерних систем – 2 154; систем і засобів масової комунікації – 1 826; фізико-технічний – 1 430; юридичний – 1 422; прикладної математики – 1 333.

Першого серпня приймальною комісією будуть оприлюднені рейтингові списки вступників, в яких буде зазначено кількість місць держзамовлення і особи, рекомендовані до зарахування на ці місця. Як наголошує відповідальний секретар приймальної комісії ДНУ Сергій Давидов, до 5-го серпня абітурієнти, що потрапили до списку рекомендованих, мають особисто принести оригінали документів до приймальної комісії ДНУ, не зважаючи на те, в електронній формі вони подавали заяву, чи в паперовій. Якщо абітурієнт до 5 серпня не принесе оригінали документів, то він втрачає право на зарахування за бюджетною формою навчання, і це бюджетне місце займуть особи, що розташувалися у рейтинговому списку нижче. Таким чином буде здійснено три «хвилі» зарахування на бюджетні місця: 5, 8 і 10 серпня, після чого розпочнеться набір на навчання за контрактною формою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте