Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 25 червня 2024
09:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В рамках Всеукраїнського місячника відремонтовано 1655 дитячих майданчиків

В рамках Всеукраїнського місячника відремонтовано 1655 дитячих майданчиків
На Дніпропетровщині у рамках Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота» відремонтовано 1655 дитячих майданчиків.

Про це доповів керівнику регіону Дмитрові Колєснікову директор департаменту фізичної культури і спорту, сім'ї та молоді Олександр Пшеничников під час колегії облдержадміністрації

На Дніпропетровщині створюються можливості для всебічного розвитку дітей регіону – підвищення рівня освіти, розвиток творчих здібностей, фізичного виховання.

Наразі згідно з аналізом, який проведено департаментом фізичної культури і спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації, на Дніпропетровщині розташовано понад 4 тисяч спортивних майданчиків, футбольних полів та тенісних кортів. Практично більше 70% з них знаходяться на територіях навчальних закладів. Тобто там, де значну частину часу проводить підростаюче покоління.

За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колєснікова цього року на Дніпропетровщині буде встановлено близько 300 дитячих та спортивних майданчиків.

«Установка нових дитячих майданчиків та відновлення вже існуючих – це можливість для дітей регіону займатися спортом, це можливість бути здоровими та активними. Всебічний розвиток майбутнього покоління – це основа і Соціальних ініціатив нашого Президента Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України», - підкреслив Дмитро Колєсніков.

За три роки встановлено 888 спортивних і дитячих майданчиків, з них 208 спортивних, 680 дитячих. Це найкращий показник в Україні!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Анна  (11.06.13 15:06): Мы живем на проспекте Кирова 125. О каком всестороннем развитии творческих способностей и физического воспитания мы говорим, если во дворой площадке мы элементарно не можем обезопасить наших детей от битого стекла и торчащих арматур, старого никем не отремонтированого совдеповского стадиона. Дворники на площадке отмечаются раз в месяц, а о состоянии детских качелей я уже молчу((( Відповісти | З цитатою
Марина  (31.05.13 08:57): Уважаемые руководители города и журналисты, ОБНАРОДУЙТЕ, ПОЖАЛУЙСТА, АДРЕСНЫЙ СПИСОК ОТРЕМОНТИРОВАННЫХ ПЛОЩАДОК!!!
Ни на одной из прилегающих площадок по ул.Калиновой не увидела ни ремонта, ни завоза чистого песка.
Обновлением покраски на площадке около Образцового рынка занимались жители прилегающих домов, сами скидывались деньгами на краску. А устанавливала эту площадку еще "Громадська сила".
Все качели, которые были сломаны, так и стоят не чиненные. А сколько площадок советского времени, ремонтом которых никто вообще не занимался много лет!
И откуда возник отчет о отремонтированных 1655 детских площадках?!
Відповісти | З цитатою
Татьяна  (31.05.13 00:51): Был Бассейн - стал Гараж!?

В далекие времена по плану развития Ленинского района появилась детская площадка по ул.Гидропарковая 1 (Парус-2) . Хорошая была площадка 20 лет назад! Потом на ее месте поставили стоянку, а остатки площадки перенесли во двор пер. Парусный 10 . Сегодня надо иметь мужество отпускать детей пользоваться этими железными уродцами !
В те же времена, по пер. Парусный 8, планировался супер плавательный комплекс!!! На весь микрорайон единственное значимое спортивное сооружение! Председатель райисполкома приезжал, лично жителей "заверял", что скоро наши ребятишки и взрослые будут плавать . Но не тут то было: строили- строили, "дров наломали", все заглохло, ни одного дня бассейн не работал!!! Деньги на ветер, корпус стоит, служит гаражом для предприимчивых!!! Чиновники отчитались. Все как всегда! Беспредел и бесхозяйственность! Но кому- то ж повезло - 1650 площадок отремонтировано! Ау!
Відповісти | З цитатою
Ирина  (30.05.13 23:25): Я не знаю как везде ,но мы живем в центре возле парка Глобы и каждый день гуляем в деском городке в парке Глобы,подойти к городку не реально,везде по парку не асфальт а сплошные ямы,ребенок не то что бежать а идет и спотыкается ,типа в прошлом году прошла реконструкция парка!!!кроме лестницы в никуда ничего никто не делал, а в 100 метрах от обладминистрации как идешь на мост как разваливались ступеньки и падают кирпичи на голову так никто даже этот мусор не убрал не говоря о ремонте, а детская площадка ...так ее снимать надо и показывать на весь мир...половина качелей ржавые металические,без спинок ,половина поломаны...хоть бы не позорились...-центральный парк!!!а на платные качели по 3 минуты 20 грн каждый день не находишься...Все для детей!!! Відповісти | З цитатою
Алла  (30.05.13 15:17): Я живу на Косиора и не увидела ни на одной площадке хотя бы мелкого ремонта. Особенно требует внимания детская площадка за ДК К. Либкнехта ( ни одной мусорки, мусор валяется прям в пнсочнице, качели поломаны), а фонтан возле площадки зеленый с застоявшейся водой и мусором!!! Это просто УЖАС!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (4)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті