Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через ускладнення погодних умов на Дніпропетровщині знову з'явилися пункти обігріву

Через ускладнення погодних умов на Дніпропетровщині знову з'явилися пункти обігріву
23 березня було проведено позачергове засідання обласної комісій ТЕБ та НС.

В ході засідання комісії були прийняті всі необхідні попереджувальні рішення для забезпечення стійкого функціонування об'єктів життєзабезпечення області та організовано цілодобовий контроль і роботу оперативного штабу.

Вжиті заходи дали можливість, в період основного удару ускладнення погодних умов, 24 березня та в ніч з 24 на 25 березня забезпечити нормальні умови життєдіяльності населення області, забезпечити нормальні експлуатаційні умови на автодорогах без затримок руху транспорту в населених пунктах і дорогами області.

Під час селекторної наради з керівниками міст та районів області голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков подякував за виконану роботу керівникам територій, підрозділам МНС, МВС, армії.

Проте губернатор поставив завдання забезпечити підвищену готовність всіх служб на період можливого подальшого погіршення погодних умов; тримати розгорнутими і працюючими стаціонарні пункти обігріву; при необхідності бути готовими в найкоротші терміни розгорнути мобільні пункти обігріву; забезпечити належну роботу медичних закладів; забезпечити належну роботу об'єктів торгівлі та доставку продуктів харчування.

Як повідомляє управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації, на час негоди на Дніпропетровщині для розчистки автодоріг було задіяно більше 370 одиниць спецтехніки. Для розчистки тротуарів та пішохідних зон залучено близько 2700 двірників.

Для забезпечення правопорядку і регулювання дорожнього руху 23-24 березня 2013 року на дорогах області було задіяно більше 4 тисяч осіб особового складу МВС (у тому числі 176 працівників ДАІ) та 537 одиниць техніки підрозділів МВС у Дніпропетровській області. Також в разі необхідності для ліквідації наслідків негоди підготовлені техніка МНС (тягачі, пересувні електростанції, автомобілі з бульдозерним обладнанням.

За завданням губернатора Дмитра Колєснікова на час негоди на Дніпропетровщині розгорнуті пункти обігріву для громадян.

Зокрема, 24 березня в регіоні розгорнута робота 164 стаціонарних пунктів обігріву. Додатково підготовлено ще 31 пересувний пункт. Також для попередження переохолодження людей до патрулювання залучено 17 соціальних патрулів у 13 містах області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


:))  (27.03.13 14:49): Люблю читать про юмор Відповісти | З цитатою
ололо  (26.03.13 08:47): Ну не смешите, пожалуйста. Для чего нужны пункты обогрева в Днепропетровской области при температуре -5, -7 ? Відповісти | З цитатою
Водитель  (25.03.13 18:50): А трактор на картинку затулили, ну прям как у нас по городу ездят, снег убирают. А под снегом дорога ровная, без ям. Европейцы с-р-а-н-ы-е. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті