Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
20:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Роль Асоціації ветеранів спорту у розвитку спортивної галузі регіону

Роль Асоціації ветеранів спорту у розвитку спортивної галузі регіону
В Асоціації ветеранів спорту Дніпропетровської області відбулося підведення підсумків роботи за 2012 рік.

- У нашому регіоні особливе ставлення до фізичної культури і спорту. Ми постійно працюємо над тим, щоб якомога більше людей приходили на стадіони, спортивні гуртки й секції. Для цього ми відкриваємо нові стадіони й арени, будуємо нові спортивні комплекси, підтримуємо розвиток спеціалізованих закладів. Минулого року з обласного бюджету на розвиток фізкультури і спорту в регіоні було виділено більше 20 млн. грн. У бюджеті на 2013 рік цю суму ми збільшили майже удвічі. Завдяки цьому з року в рік зростає кількість спортсменів, які посідають верхні ступені п'єдесталів пошани. Всього ж за роки незалежності майже 2 тисячі спортсменів з нашого регіону стали призерами чемпіонатів світу та Європи, олімпійськими чемпіонами, - зазначив голова обласної ради Євген Удод.

У 2015 році на території нашої країни пройде Чемпіонат Європи з баскетболу, що входить до п'ятірки найбільш значущих спортивних змагань світу. Дніпропетровщина визначена у числі регіонів, що прийматимуть цей спортивний форум. Це, за словами Євгена Удода, - реальна можливість зміцнити спортивну базу регіону, що у свою чергу дозволить примножити спортивну славу Придніпров'я та залучити до занять фізичною культурою й спортом більшу частину населення області.

Велику роль у популяризації здорового способу життя, на переконання голови обласної ради, відіграють ветерани спорту.

- Ми пишаємося досягненнями наших спортсменів-ветеранів. Вже третій раз поспіль команда Дніпропетровщини стає переможцем Всеукраїнських ігор ветеранів спорту. Це перемога не лише учасників змагань, а й усієї Дніпропетровщини, - підкреслив Євген Удод.

Голова обласної ради відзначив активну пропагандистську політику Асоціації ветеранів спорту регіону, яка сприяє розвитку руху ветеранів фізичної культури та спорту. За підсумками 2012 року до цієї роботи залучено 52 громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування – це федерації, асоціації, клуби, які розвивають 33 видів спорту та об'єднують майже 4 тисячі активних учасників ветеранського руху.

В усьому світі сьогодні активно популяризується здоровий спосіб життя. І ми робимо все для того, щоб таку ж позицію займали і наші земляки, - зауважив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Януков  (16.02.13 21:01): Удот иди копай траншеи Відповісти | З цитатою
читатель  (15.02.13 23:00): "приумножить" - несколько увеличить; "преумножить" - значительно увеличить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті