Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Створено ще одну сільську амбулаторію

Створено ще одну сільську амбулаторію
Депутати Межівської районної ради своїм рішенням реорганізували сільський Новопідгороднянський фельдшерсько-акушерський пункт у амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Головна мета цієї реорганізації - надання більш кваліфікованої медичної допомоги населенню Райпільської сільської ради.

- У рамках модернізації системи охорони здоров'я у Дніпропетровській області ми активізували роботу з підвищення якості надання медичних послуг населенню та створенню комфортних умов для роботи медичних працівників і пацієнтів. Наше завдання, щоб усі жителі регіону мали рівні можливості для отримання якісної медичної допомоги, не залежно від місця проживання. Ми ремонтуємо амбулаторії, ФАПи, лікарні, закуповуємо сучасне спеціалізоване обладнання. Разом з тим, ми ставимо питання таким чином, що місцеві органи влади також мають включатися в цю роботу. Адже турбота про людей – це спільне завдання усіх органів влади, - зазначив голова обласної ради Євген Удод.

Наразі на території Новопідгороднього мешкає 887 чоловік. Медична амбулаторія у селі була збудована ще у 1968 році. Востаннє ремонт у цьому приміщенні проводився у 1979 році.

Голова обласної ради подякував депутатам районної ради за ініціативність та увагу до проблем селян, завдяки чому для покращення пересування медичних працівників до хворих придбано службовий легковий автомобіль та систематично надається фінансова допомога для проведення ремонту приміщення.

- Ми розуміємо, що люди гідним чином оцінять наші дії на шляху модернізації сфери охорони здоров'я, коли запрацює медична реформа. Тому обласна влада і надалі буде підтримувати такі важливі ініціативи депутатів усіх районних рад Дніпропетровщини, оскільки вони спрямовані на підвищення якості медичних послуг. Я переконаний, що спільними зусиллями влади і небайдужого керівництва районів області, ми зробимо життя наших земляків кращим, - підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Серый Чугун  (07.02.13 21:06): Вы не поняли. Так всё и было только необходимо вокруг реформы создать шум, "мы толкали паровоз" Я уже не говорю о отмывании денег, это мелочи. основная масса которая информацию получает из телевизора так и говорит: "Они хоть что-то делают" Я пытался задать таким людям вопрос :"А, что конкретно-назовите" В ответ тупой взгляд или общие фразы. Відповісти | З цитатою
ПОЗОР!  (07.02.13 18:21): И этот позор называется "СОЗДАЛИ" ?! 21 ВЕК, ПОКРАЩЕННЯ ВЖЕ НАСТАЛО!? Відповісти | З цитатою
позор реХформаторам  (07.02.13 18:18): Какой позор! Глядя на это "европейское чудо" - весы для младенцев 40-х годов и столик 60-х, вспоминается то, как и где лечатся "покращувачі!" Для народа - ни мед.оборудования, ни коек в больницах сельских, а ВОТ ЭТО, что на позорном фото! Відповісти | З цитатою
Серый Чугун  (07.02.13 10:20): Не понятно фельдшерско-акушерский пункт уже там был они просто поменяли название, вот и всё. Вне очередной ж о п о л и з решил прогнуться перед админестрацией. Так же как в жкх бывшие ЖСК переименовали в ОСМД и поставили галочки "мы создали ОСМД". Попытался проанализировать, что делается в городе для народа. Как то всё предоставляется интересно. Всё во благо народу но с одним "НО" - не забывать о себе любимом. Відповісти | З цитатою
sss  (07.02.13 09:59): весы для младенца и советский столик, застеленный скатёркой - вот европейские стандарты!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті