Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
15:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 января

Криминальная сводка на 29 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 січня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд громадян надiйшло повiдомлення про те, що в одній із квартир по вул. Гiрничорятувальникiв було виявлено труп чоловiка. Виїздом на мiсце з забиттям голови та обличчя було виявлено труп безробітного, 52-річного господаря оселі. Згiдно висновку судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок закритої черепно-мозкової травми, асфiксiї, перелому кiсток лицевого черепу та крововиливу пiд оболонку головного мозку.

За скоєння злочину працівниками карного розшуку був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 33-річний знайомий потерпiлого.

Зловмисник 27 січня о 16.30 знаходячись в гостях у потерпiлого, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, вдарив останнього рукою по обличчю, вiд чого вiн впав на пiдлогу. Пiсля чого, зловмисник руками та ногами почав бити потерпілого та побачивши що останній знепритомнiв, залишив квартиру i пiшов на вулицю до знайомих для придбання спиртних напоїв.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років


28 січня працівники Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Кузнєцова у безробітного, 25-річного мiсцевого жителя вилучили пластикову трубочку, в серединi якої знаходилась порошкоподiбна речовина, бiлого кольору, вагою близько 0,25 гр. за зовнiшнiми ознаками, схожу на психотропну речовину «Метамфетамiн». Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


28 січня працівники Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Фрунзе у безробітного, ранiше судимого, 33-річного мiсцевого жителя вилучили згорток з фольги з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору вагою близько 0,15 гр. за зовнiшнiми ознаками схожу на психотропну речовину «Метамфетамiн». Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


За скоєння розбiйного нападу, який мав мiсце 22.07.2012 у торгiвельному примiщеннi товариства з обмеженою відповідальністю, розташованого на територiї автозаправочної станцiї в м. Марганцi, працівниками карного розшуку був встановлений ранiше судимий за крадіжки та грабежі 32-річний громадянин.

Зловмисник 22.07.2012 близько 04.00, рухаючись на автомобiлi по автодорозi «Запорiжжя-Нiкополь-Херсон» до своїх знайомих, проїжджаючи повз автозаправочної станцiї, вирiшив скоїти розбiйний напад з метою заволодiння виторгом АЗС. Проїхавши близько 500 метрiв вiд вказаної АЗС вiн зупинив свiй автомобiль та вдягнувши маску (шапочку з прорiзями для очей та роту) i взявши пiстолет травматичної дiї калiбру 9 мм залишив свiй автомобiль та вирушив до АЗС з метою реалiзацiї свого злочинного намiру. Пiдбiгши до вказаного примiщення, зловмисник зiрвав зачиненi на замок вхiднi дверi i увiйшовши до примiщення, здiйснив один пострiл в стелю та наказав касиру i оператору лягти на пiдлогу, а сам пiдiйшов до касового апарату та заволодiв з нього грошима в сумi 1 090 гривень. Пiсля чого, побачивши поблизу металевий сейф ногами збив його з крiплень та взявши його з собою, з мiсця злочину зник. Зразу пiсля скоєння зловмисником злочину касир натиснув кнопку тривожної сигналiзацiї, яка виведена на пульт охоронної фiрми.

На виклик до АЗС прибув автопатруль вказаної фiрми. В цей час зловмисник з металевим сейфом в руках намагався забiгти у лiсосмугу, але побачивши охоронцiв він викинув сейф, добiг до свого автомобiля та на ньому поїхав геть.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів за мiсцем мешкання зловмисника було вилучено пiстолет травматичної дiї калiбру 9 мм з двома магазинами спорядженими 16-ма патронами травматичної дiї, револьвер травматичної дiї калiбру 9 мм споряджений 3-ма патронами, магазин до автомату та двi в'язанi шапки з прорiзями для очей i рота.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


За пограбування 24-річного громадянина, що мало мiсце 24 січня працівниками Новомосковського міськвідділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий 18-річний молодик.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роман  (29.01.13 14:41): 0,25 гр - это вы на глаз определили или это опечатка? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте