Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 27 сентября

Криминальная сводка на 27 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 22-річний електрослюсар. Заявник повідомив про те, що 25 вересня о 23.20 на перехрестi вулиць Кропивницького та Ватутiна, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком з хрестиком iз жовтого металу. Збиток - 7 000 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 22-річний громадянин.

За цим фактом ведеться слідство.


26 вересня працівники УБОЗ ГУМВС в ходi проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Строменка у смт. Солоне у безробітного, раніше судимого, 35-річного мiсцевого жителя вилучили гранату часiв ВВВ, баз запалу.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


За пограбування 49-річного громадянина, що мало мiсце 21 вересня працівники Новомосковського міського відділу міліції затримали безробітного, 37-річного мешканця смт. Черкаське.

За цим фактом ведеться слідство.


За пограбування 17-річної дівчини, що мало мiсце 1 вересня працівниками Павлоградського міського відділу міліції був затриманий безробітний, раніше судимий, 32-річний іноземець, який перебував на територiї України в гостях у свого батька.

За цим фактом слідчим відділом було було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


26 вересня працiвниками СДІМ АНД РВ ДМУ було виявлено факт порушення порядку розмiщення агiтацiйних матеріалів безробітною, 40-річною мiсцевою мешканкою. Жінка на зупинцi громадського транспорту по вул. Бiлостоцького наклеювала плакат з фотографiєю лідера однієї із політичних партій з вiдсутнiми логотипом типографiї та даними замовника. У вiдношеннi неї за даним фактом було складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 212-14 КУпАП.

Як пояснила остання, данi плакати їй дав невiдомий чоловiк та запропонував за винагороду в розмiрi 100 гривень розклеїти їх у громадських мiсцях на ж/м Сонячний.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте