Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
12:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 сентября

Криминальная сводка на 19 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 вересня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся безробітний, 33-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 09.00 двоє безробітних односельців з метою скоєння крадiжки особистого майна, шляхом пiдбору ключа, вiдкрили вхiднi дерев'янi дверi та проникли до його помешкання. Помiтивши вiдпочиваючого в кiмнатi господаря оселі, вони стали вимагати грошовi кошти, при цьому побили його руками та ногами по головi i тулубу, вiд чого поетрпілий втратив свiдомiсть. Не знайшовши грошей, зловмисники заволодiли DVD плеєром і з мiсця злочину втекли. Наразі, зловмисники затримані. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст. 187 (розбій) КК України.


17 вересня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi iз рiзаним (ножовим) пораненням стегна був доставлений безробітний, 25-річний громадянин. Потерпілий пояснив лiкарям, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинила 28-річна спiвмешканка.

Так, 16 вересня о 21.00 зловмисниця знаходячись на кухнi, пiд час сварки, що виникла на грунтi ревнощiв, кухонним ножем нанесла один удар в ногу потерпілого, пiсля чого викликала швидку медичну допомогу.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


За пограбування 33-річного громадянина, що мало мiсце 14 серпня працівниками Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 36-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України.


За пограбування 20-річного молодика, що мало 27 серпня працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 23-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте