Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
12:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 сентября

Криминальная сводка на 18 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 вересня до працівників Петропавлівського райвідділу міліції звернувся безробітний, 50-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 15 вересня о 21.30 до його домоволодiння зайшов його 44-річний знайомий, який вдаривши рукою по обличчю з кишенi сорочки, заволодiв грошима в сумi 105 гривень. За цим фактом ведеться слідство.


17 вересня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 41-річна контролер. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 бiля одного із будинків по вул. Вiтчизни, невiдомий, шляхом ривка з шиї, заволодiв ланцюжком з жовтого металу. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 24-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


17 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 25-річна касир магазину. Заявниця повідомила про те, що 13 вересня о 16.45 по вул. Панкєєва, двоє невiдомих, штовхнувши ззаду руками в спину, шляхом ривка, заволодiли мобiльним. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 33-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


17 вересня працівники Васильківського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в домоволодiннi по вул. Геся у 62-річної господарки оселі було вилучено обрiз одноствольної мисливської рушницi 16-го калiбру.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


16 вересня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд лiкаря швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що в одній із квартир по провулку Бульварному, ними констатована смерть безробітного, ранiше судимого, 44-річного господаря оселі.

Смерть чоловіка настала внаслiдок закритої травми тулубу, перелому 10-11 ребер, розриву нирки, що ускладнилося внутрiшньочеревним крововиливом. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів працiвниками карного розшуку, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 30-річний брат потерпілого.

Зловмисник о 22.00 знаходячись в гостях у потерпiлого, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, побив його ногами i руками пiсля чого пiшов додому.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


31 серпня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд 50-річного мiсцевого жителя надiйшло повідомлення про те, що за мiсцем мешкання його побили та забрали майно невiдомi. Виїздом на мiсце встановлено, що о 16.30 двоє невiдомих шляхом пiдбору ключiв до замкiв вхiдних дверей проникли до квартири по пр. Гагарiна, де потерпілий знаходився в станi алкогольного сп'янiння. Пiсля цього зловмисники руками та ногами побили останнього та вiдкрито заволодiли грошима у сумі 6 400 доларiв США, 900 грн., мобiльним телефоном та ланцюжком з хрестиком iз жовтого металу.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були встановленi та затриманi раніше судимі, 37-ми та 38-ми річні мiсцевi жителi.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте