Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
12:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 10 сентября

Криминальная сводка на 10 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції звернулась безробітна, 37-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 15.15 зупинившись на власному автомобiлi на червоний сигнал свiтлофора на перехрестi вулиць Набережна Ленiна та Ливарна, невiдомий, через вiдчинене вiкно передньої правої дверi, шляхом ривка, заволодiв гаманцем з грошима у сумі 183 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 26 річний місцевий мешканець.

Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 (грабіж) КК України.


За пограбування 39-річного громадянина, що мало мiсце 7 вересня працівниками Марганецького міськвідділу міліції був затриманий безробітний, 22-річний місцевий мешканець.

Викрадене: наручний годинник, пенсiйне посвiдчення - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.


9 вересня працівниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління за скоєння злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України була затримана безробітна 30-річна іноземка.

Встановлено, що 9 вересня о 12.45 до чергової частини iз приймального вiддiлення лiкарні надiйшло повідомлення про те, що до них з мiсця мешкання був доставлений 42-річний мiсцевий житель, якого з дiагнозом: колото-рiзане поранення черевної порожнини було госпiталiзовано до хiрургiчного вiддiлення лiкарнi.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину була затримана спiвмешканка потерпілого.

Зловмисниця пояснила, що о 11.00 перебуваючи за місцем мешкання пiсля спільного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, вона кухонним ножем, спричинила співмешканцю удар у черевну порожнину пiсля чого викликала швидку допомогу.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте