Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 03 липня 2024
08:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 27 июня

Криминальная сводка на 27 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 червня до працівників Марганецького міськвідділу міліції звернувся безробітний, 56-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 17 червня о 12.00 безробітний, ранiше судимий, 30-річний громадянин без визначеного місця проживання пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв в квартирі по вул. Перспективнiй, пiд час раптово виниклої сварки, побивши його руками по тулубу, заволодiв банківською карткою, та в подальшому зняв з неї грошi через банкомат.

Наразі зловмисник заарештований. Ведеться слідство.


26 червня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції звернувся 37-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 17.30 по вул. Толстого, безробітний, раніше судимий, 40-річний місцевий мешканець побивши руками по головi та тулубу, заволодiв велосипедом у його 11-річного сина. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


26 червня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернулася 19-річна студентка. Заявниця повідомила про те, що 1 травня о 22.00 бiля одного із магазинів по вул. Карла Маркса, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв сумочкою з грошима у сумі 390 гривень та ланцюжком iз жовтого металу. Збиток - 1 000 гривень. За скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 30-річний громадянин. Ведеться слідство.


26 червня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління пiд час проведення оперативно-розшукових заходів за мiсцем мешкання безробітного, 48-річного громадянина у схованцi було вилучено саморобний однозарядний пристрiй типу «Самопал», який складається з металевої трубки дiаметром 3 мм та довжиною 10 см, прикрiпленої до дерев'яної рукоятки.

Згiдно висновку НДЕКЦ вилучений предмет є саморобною короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю, виготовленою у виглядi ручки по типу шомпольних дульнозарядних пiстолетiв з фiтiльним запаленням, придатною для здiйснення пострiлiв.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


24 червня до працівників Синельниківського міськвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi бригадою швидкої медичної допомоги з мiсця свого мешкання по вул. Докучаєва з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини був доставлений безробітний, 28-річний громадянин.

Як з’ясувалося 24 червня о 02.00 на подвiр'ї власного домоволодiння по вул. Докучаєва, пiд час спiльного вживання спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, мiж господарем та одним iз гостей (35-річним мiсцевим жителем) сталась сварка, яка переросла в бiйку, в ходi якої зловмисник складеним ножем спричинив потерпілому колото-рiзане поранення черевної порожнини.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


За пограбування 35-річного громадянина, що мало мiсце 7 червня працівниками Новомосковського міського відділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 26-річний громадянин. Частину викраденого - мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж).


За пограбування 34-річної громадянки, що мало мiсце 16 червня працівниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки та грабежі, 33-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (56)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті