Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
02:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 июня

Криминальная сводка на 18 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 червня до працівників Магдалинівського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, з проникаючим колото-рiзаним пораненням черевної порожнини був доставлений безробітний, 25-річний громадянин. Потерпілий пояснив, що о 10.00 бiля одного із будинків по вул. Ленiна у с. Мар'ївка, Магдалинiвського району, його безробітний, раніше судимий, 40-річний знайомий, в ходi раптово виниклої сварки, на грунтi ранiше виниклих неприязних вiдносин, ножем спричинив йому вказане тiлесне ушкодження. Наразі, зловмисник затриманий. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).


17 червня до працівників Новомосковського міського відділу міліції звернулася 76-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 12.00. бiля одного із будинків по вул. Чкалова у с. Вiльне 13-річний хлопець шляхом ривка, заволодiв полiетиленовим пакетом з грошима в сумi 793 гривень. Наразі молодик – затриманий.

У останнього вилучено мобiльний телефон, який вiн купив на викраденi гроші. Ведеться слідство.


17 червня до працівників Павлоградського міського відділу міліції звернувся 56-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що о 14.45 по вул. Полтавськiй, невiдомий, з кишенi сорочки заволодiв грошима в сумi 200 гривень i мобiльним телефоном.

За скоєння злочину, по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки 50-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За скоєння вбивства реалiзатора торгівельного кiоску, труп якого з колото-рiзаним пораненням шиї був виявлений 19.09.1999 у Баглiйському районi м. Днiпродзержинська, працiвниками карного розшуку був затриманий безробітний, 45-річний мiсцевий житель.

Зловмисник, 19.09.1999 близько 01.00 пiсля вживання пива забажав придбати пляшку горiлки в торгiвельному кiоску, де працював потерпілий, але через пiзнiй час доби останній вiдмовився продавати йому спиртнi напої. В наслідок цього між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, в ходi якої зловмисник ножем спричинив вказані тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ст. 94 КК в редакцiї 1961 року.


За пограбування 23-річного громадянина, що мало мiсце 20 лютого поточного року працівниками Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління був встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий за розбої, 35-річний громадянин.

Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 17-річного молодика, що мало мiсце 18 квітня поточного року працівниками Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, 18-річний громадянин. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж).

Gorod.dp.ua на Facebook.


AllexeyD  (24.06.12 00:21): Наша служба и опасна и трудна! Ответить | С цитатой
!!!  (18.06.12 11:38): У Генеральной прокуратуры есть достаточно свидетельств, подтверждающих причастность Юлии Тимошенко к убийству Евгения Щербаня. Об этом заявил первый заместитель генерального прокурора Ренат Кузьмин в интервью "Коммерсант-Украина".

"Мы намерены предъявить ей обвинения", - сказал он.

По словам Р.Кузьмина, препятствием, которое мешает предъявить эти обвинения, является длительная болезнь экс-премьера: "Это не позволяет нам проводить соответствующие следственные действия до ее выздоровления. У нас есть достаточно данных, подтверждающих ее заинтересованность в устранении Щербаня; есть данные, подтверждающие перечисление денег с контролируемых ею счетов; есть прямые показания свидетелей, которые называют ее организатором и финансистом убийств. У нас есть заявление Руслана Щербаня, который называет ее прямым виновником смерти его отца".

Р.Кузьмин также заявил, что у ГПУ нет сомнений в том, что принимавшая участие в 25 убийствах и покушениях на убийство банка Кушнира работала на экс
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте