Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
14:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 июня

Криминальная сводка на 13 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 червня працівниками Синельниківського міськвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в с. Романiвка, у 60-річного громадянина було вилучено ракетницю пристосовану для стрiльби мисливськими набоями 16-го калiбру та 20 набоїв до неї, виготовлених кустарним способом. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


12 червня працівники Царичанського райвідділу міліції, в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, в одному із домоволодiнь по вул. Фрунзе, у с. Проточi, у безробітного, ранiше судимого, 43-річного господаря оселі було вилучено 1 200 кущiв нарковмiсної рослини «Конопля».

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.310 КК України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).


За пограбування 40-річної громадянки, що мало мiсце 11 травня, працівники Новомосковського міського відділу міліції встановили та затримали двох безробітних 20-ти та 26-ти річних громадян. Викрадений мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 34-річного громадянина, що мало мiсце 16 березня, працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 30-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 34-річного громадянина, що мало мiсце 12 березня, працівниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, 30-річний місцевий мешканець. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


8 червня працівники Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, у безробітного, раніше судимого, 37-річного громадянина було вилучено психотропну речовину «Метамфетамiн», загальною сухою вагою 0,3675 грам, 3 медичнi шприцi та медичний флакон з прозорою рiдиною загальним об'ємом 5,6 мл. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.311 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте