Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
04:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 1 июня

Криминальная сводка на 1 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

31 травня до працівників Петропавлівського райвідділу міліції звернувся 74-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що 29 травня о 14.00 поблизу магазину в с. Петропавлiвка, невiдомий, з кишенi пiджаку заволодiв грошима у сумі 130 гривень та пенсiйною банківською карткою. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, 22-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.186 КК України (грабіж).


31 травня працівниками Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів у 27-річного громадянина було вилучено восьмизарядний сигнально-шумовий (стартовий) пiстолет, калiбру 9 мм, з магазином, спорядженим шiстьма патронами калiбру 9 мм травматичної дiї. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


30 травня до працівників Апостолівського райвідділу міліції від чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до лiкарнi машиною швидкої медичної допомоги з садової дiлянки по вул. Калиновiй для надання медичної допомоги був доставлений безробітний, 52-річний, мiсцевий житель.

Пiсля огляду з дiагнозом: закритi переломи плечевих кісток, переломи 4-10 ребер праворуч зi зміщенням, потерпілого було госпiталiзовано до вiддiлення політравми. Пiд час опитування чоловік пояснив, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому, спричнив невiдомий, який пiд час раптово виниклої сварки, побив його руками та ногами по тулубу.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку були затриманi безробітні, 43 та 33 річні мiсцевi жителi, один із яких є раніше судимим.

Зловмисники 29 травня побачили потерпілого з викраденим у одного із зловмисників велосипедом та запiдозривши останнього у крадiжцi побили його руками та ногами по тулубу i кiнцiвках.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).


25 травня до працівників Апостолівського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою медичної допомоги iз закритою черепно-мозковою травмою, було доставлено безробітного, 53-річного громадянина. Встановлено, що 24 травня о 15.00 мiж потерпілим та його безробітним, 40-річним знайомим, якi знаходились в гостях у мiсцевого мешканця виникла сварка, яка переросла в бійку. Зловмисник схопивши стоявшу пiд кухнею совкову лопату вдарив нею постаждалого в лiве плече, від чого останнiй впав на спину та вдарився головою об бетонну брукiвку. Для надання первинної медичної допомоги господар оселі особистим автомобiлем відвіз потерпілого до лікарні.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


21 травня працівниками Павлоградського міськвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Сташкова, у безробітної 25-річної громадянки було вилучено сліп-пакет з 0,9 гр. порошкоподiбної речовини білого кольору, яка згiдно довiдки НДЕКЦ мiстить психотропну речовину «Метамфетамiн», сухою вагою 0,378 гр.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте