Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримiнальне зведення на 15 травня

Кримiнальне зведення на 15 травня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 травня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції вiд лiкаря бригади швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що вiд одного із будинків по вул. Парковiй в с. Новоолександрiвка, з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини, до лікарні було доставлено безробітного, 43-річного жителя с. Новоолександрiвка.

Потерпілий пояснив лiкарю, що вказане тiлесне ушкодження йому спричинив 27-річний знайомий.

Після затримання зловмисник пояснив, що 13 травня о 23.55 пiд час спільного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, яка переросла в бiйку, він складаним ножем спричинив зазначене тiлесне ушкодження постраждалому.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України (Замах на вбивство).


14 травня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд лiкаря бригади швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Адмiрала Головка було виявлено труп чоловiка.

Виїздом на мiсце, на пiдлозi кухнi двокiмнатної квартири, з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини було виявлено труп 33-річного господаря оселі.

За скоєння злочину працівниками карного розшуку була затримана безробітна, 33-річна дружина потерпілого.

Зловмисниця 13 травня о 23.00 знаходячись за мiсцем спiльного мешкання, в ходi сварки, що виникла на грунтi постiйного вживання спритних напоїв її чоловiком, в ходi раптово виниклої бiйки кухонним ножем причинила вищевказане тiлесне ушкодження, пiсля чого викликала бригаду швидкої медичної допомоги.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


14 травня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 46-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 04.00 на пляжi Монастирського острова невiдомий, пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, згвалтував її 14-річну доньку.

За скоєння злочину затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 20-річий громадянин.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст. 152 КК України (Зґвалтування).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті